Yüzde 70 indirim var ama dikkat!

Yüzde 70 indirim var ama dikkat!

Yazın sonuna yaklaştık, yerli ve yabancı tüm giyim markalarının indirimi sürüyor. Yüzde 70'e varan indirimler fırsat ancak aldığınız ürünlerin kalitesine dikkat.

Ellerindeki yazlık ürün stoklarını bitirmek isteyen giyim firmaları, indirim sezonunu uzun tuttu. Yaz indirimine yüzde 30-40'la başlayan firmalar, şimdi bu oranları yüzde 60-70'lere dayandırdı. Dağıtılan KEY paralarının da etkisiyle alışverişe yönelen tüketici, bu avantajı kullanıyor. Özellikle hafta sonları alışveriş merkezleri ve outlet mağazalarında büyük yoğunluk yaşanıyor. Vatandaşın alışverişe yönelmesi, hem esnafı hem de alışveriş merkezi yöneticilerini memnun ediyor.

İNDİRİMLERE DİKKAT

Tüketicilerin bu yoğun ilgisi bazı kötü niyetli yaklaşımları da beraberinde getiriyor. Etiketlerdeki fiyatların bazıları gerçeği yansıtmazken, gerçek indirimler de saklanmış oluyor. Bir başka hile ise ürünlerde yaşanıyor.

ÜRÜNÜ İNCELEYİN

Tüketiciye indirim bölümünde farklı markalar veya ikinci kalite ürünler satılabiliyor. Tanınmış markanın ürünlerini alacağını zanneden tüketici, aslında verdiği fiyattan daha ucuza satılan bir başka ürünü almış oluyor. Bu yüzden tüketicilerin, alacakları ürünlerin üzerindeki etiketlere ve kalitelerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Takvim

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.