Yurt-Kur Genel Müdürüne Ziyaret

Yurt-Kur Genel Müdürüne Ziyaret

Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı ve Belediye Başkanı Lokman Özden'in, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak'ı Ziyaret Ettiği Bildirildi.

Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı ve Belediye Başkanı Lokman Özden'in, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak'ı ziyaret ettiği bildirildi. Ziyaret ile ilgili AA muhabirine bilgi veren Kaymakam Dallı, ilçenin önemli sorunlarından olan yurdun, Albayrak'ın Çubuk ziyareti ile çözümlendiğini söyledi.

Dallı, Albayrak'a iadeyi ziyarette bulunduklarını belirterek, şunları söyledi:

'Sayın başkanımız ile ilçemiz adına teşekküre gittik. Kendilerine açılacak yurtların ilçemize kurulmasını istediğimiz Yıldırım Beyazıt Üniversitesine katkısını anlattık. Kendileri de bize tadilatı yapılarak hizmete açılacak yurdun kapasitesinin artırılarak 400 kişilik olarak bu yıl eğitim öğretim başında hizmete gireceğini ve kampüsün içerisinde yapılacak yurdun önümüzdeki yıl hizmete gireceğini söyledi. İlçemize yaklaşık bin 200 kişilik yurt bu şekilde kazandırılmış olacak.' Dallı, ayrıca ziyarette kurulacak üniversite hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunduklarını da bildirdi.
 
 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.