Yunus Market’ten öğrencilere ‘Dost Eli Hediyesi’

Yunus Market’ten öğrencilere ‘Dost Eli Hediyesi’

Çubuk’ta faaliyette bulunan Yunus Market, Yıldırım Beyazıt Orta ve İlkokulunda 2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle hediye dağıttı.

Çubuk’ta faaliyette bulunan Yunus Market, Yıldırım Beyazıt Orta ve İlkokulunda 2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle hediye dağıttı.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde faaliyette bulunan Yunus Market, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle öğrencilere ‘Dost Eli Hediyesi’ dağıttı.

Öğrencilere dağıtılan hediye paketinin içerisinde kalem, kek ve meyve suyu bulunuyor.

Yapılan uygulamadan dolayı oldukça memnun kalan öğrenciler Yunus Market yöneticilerine teşekkür ederken, ismini vermek istemeyen bir öğrenci, “Okula ilk girişimizde Yunus Marketin çalışanlarını görmek ve onlardan hediye almak bizleri son derece mutlu etti. Hediye almaktan gerçekten çok mutlu olduk.  Çubuk Yunus Markete sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Zeki Avan ise, mahallesindeki öğrencilerin yüzlerinin gülmesi kendisini de mutlu ettiğini kaydederek, “Bu uygulama başta öğrencilerimiz olmak üzere vatandaşlarımızı memnun etmiştir. Öğrencilerimizi küçükte olsa hediyelerle sevindirmelerinden dolayı Yunus Market yöneticilerine teşekkür eder ve bu çalışmaların sürekli olmasını temenni ederiz’’ dedi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hediyelerin dağıtıldığını ifade eden Yunus Market Çubuk Şubesi Müdürü Cengiz Doğan, ”Kurum olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza destek olmak, onları eğitime teşvik etmek amacıyla elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Yıldırım Mahallemizin Muhtarı Zeki Avan Beyin de talebiyle okullarda yaklaşık 1500 öğrenciye içerisinde kalem, kek ve meyve suyu bulunan hediye paketi dağıttık. Bu tür sosyal sorumluk projelerimiz inşallah önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 -3 Büyükler Sizin İçin Geliyor

Yunus Market’ten 75 TL lik alışveriş yapan herkes hediye kazanma şansı yakalıyor. Kampanya çerçevesinde BMV, Mercedes, Audi ile birlikte 5 adet bilgisayar, 20 adet tablet, 5 adet akıllı telefon kazanmak çok kolay. Sizde Yunus Market’ten alış veriş yapın hediye kazanma şansı yakalayın…. 

yunus01-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.