YUMURTA HIRSIZLARI YAKALANDI

YUMURTA HIRSIZLARI YAKALANDI

Çubuk'ta bir çiftliğe ait yumurta satış büfesinden geçen ay gerçekleşen ve 3 bin 600 yumurtanın çalındığı hırsızlık olayının faili oldukları iddiasıyla yakalanan 2 kişi tutuklandı.


Alınan bilgiye göre, 25 Nisan'da Çubuk-Ankara karayolu Yenice mevkisindeki yumurta üretim çiftliğine ait satış büfesinden meydana gelen hırsızlık olayını araştıran Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, güvenlik kameraları ve MOBESE görüntülerinden zanlıların kimliğini belirledi.

Görüntülerden, hırsızlık olayı şüphelilerin çok sayıda suç kaydı bulunan H.K. (27) ve E.G. (39) olduğunu belirleyen polis, zanlıları OSTİM'de gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Öte yandan zanlıların, emniyetteki ifadelerinde suçlarını kabul ettikleri ve çaldıkları yumurtaları OSTİM'deki bir iş yerlerine sattıklarını söyledikleri öğrenildi.

Çubuk-Ankara karayolu Yenice mevkisindeki yumurta üretim çiftliğine ait satış büfesinden gerçekleşen hırsızlık olayında, 120 koli halinde 3 bin 600 yumurta ile büfedeki internet modemi ve uydu alıcısı çalınmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.