Yukarı Çavundur'a Beyaz Bayrak Ödülü

Yukarı Çavundur'a Beyaz Bayrak Ödülü

Beyaz Bayrak Projesi kapsamında ilçemizde ilk Beyaz Bayrağı almayı hak kazanan okul Yukarı Çavundur İlköğretim Okulu oldu.

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı"nın ortak yürüttüğü Beyaz Bayrak Projesi kapsamında temizlik, çevre düzeni, okulun fizik kimya biyoloji laboratuarlarının oluşu, bilgisayar donanımı, yakıt sistemleri vb. kriterlerin değerlendirilerek, Beyaz Bayrak verildiği projede Çubuk İlçemizde ilk Beyaz Bayrağı almayı hak kazanan okul Yukarı Çavundur İlköğretim Okulu olmuştu. Bugün düzenlenen Beyaz Bayrak töreninde özel okullarla bir yarış içerisinde Beyaz Bayrağı almaya Yukarı Çavundur Okul Müdürü Fehmi Alcan, Okul Müdür Yardımcısı Engin Yurtalan ve Yukarı Çavundur Belediye Başkanı Lokman Özden 25.12.2008 tarihinde düzenlenen törene katıldılar. Bu sevinci birlikte paylaştılar.

 

 

 

Lokman Özden, Çubuk Haber"i ziyaretinde Çubuk Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu belirterek şunları söyledi. “İlçemizin eğitim sorunlarını biliyorum ve bunların çözümü noktasında ilçemdeki tüm okullara belediye olarak katkı sağlayacağım. “ Lokman Özden konuşmasına şöyle devam etti. “Gelişmiş toplumların 21. YY"da bilim ve teknoloji kullanarak öne çıktıkları gerçeğinden hareketle, eğitime verilen destek ne kadar artarsa gençliğimizin de o kadar bilinçli olacağını biliyorum. Bu bağlamda eğitime desteğim devam edecektir.”  

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum