YUKARI ÇAVUNDUR MAHALLESİ DERNEĞİ, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE İFTAR

YUKARI ÇAVUNDUR MAHALLESİ DERNEĞİ, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE İFTAR

Yukarı Çavundur Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Yukarı Çavundur Mahallesi Dernek binası bahçesinde, Şehit Ailelerine ve Gazilere iftar yemeği verdi.

Yukarı Çavundur Mahallesi Dernek Başkanı Osman Şahbudak İftar sonrası yapmış olduğu konuşmada, “Bugün burada huzur ve güven içinde oruçlarımızı açıyorsak bunu bu vatan için, bu bayrak için, bu millet için kanlarını ve canlarını seve seve veren şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Allah rahmet etsin. Mekânları cennet olsun. Bu gün, sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde iftarımız açmak istedik. Davetimize icabet etmenizden dolayı çok teşekkür ediyoruz, dedi.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan yaptığı konuşmada: Yukarı Çavundur Mahallesi Derneği tarafından 9 yıldır kesintisiz olarak sürdürülen geleneksel iftar yemeği daveti verilmektedir. Bu güzel faaliyetlerinizden dolayı tebrik ediyoruz. Bu senede, Şehit Ailelerimizi ve Gazilerimizi iftar sofranıza davet etmenizden dolayı, başta Dernek Başkanımız Osman Şahbudak kardeşimize, yönetim kurulu üyelerine ve Yukarı Çavundur halkına çok teşekkür ediyoruz, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.