YUKARI ÇAVUNDUR KONGREDE BULUŞTU

YUKARI ÇAVUNDUR KONGREDE BULUŞTU

Yukarı Çavundur Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 10. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Çubuk Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonun da gerçekleşen genel kurula Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Meclis Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Çubuk İlçe Başkanı Sait Aydos, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taş, davetliler ve dernek üyeleri katıldı.

dscn0049.jpg

Genel kurul divan başkanlığına Çubuk dernekler federasyonu başkanı Recep Taş, Başkan yardımcılığına Muhsin Yazıcıoğlu Mahalle Muhtarı Ayhan Şahan, Katip üyeliğe ise  İlçe Müftülük Şef'i İsmail Demirtaş seçildi.

dscn0048.jpg

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Osman Şahbudak, dernek başkanlığı süreci olan iki yılı dolu dolu geçirdiklerini kaydederek, "Yıkılmaya yüz tutan okulu restore ederek dernek binası ve mahalle halkına hizmet edecek sosyal tesis kazandırdık. Belediyenin katkıları ile Vişne Festivali, kutlu doğum, muharrem ayı aşuresi ve eğitim seminerleri gibi birçok program yaptık. Toplu mesaj servisini hizmet sunduk. Hayırseverlerin katkısı ile iftar sofralarımızı tüm mahalleliyle paylaştık. Eski borçların tamamını ödeyerek temiz bir sayfa açtık" dedi.

dscn0023.jpg

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden de mahallede sağlanan birlik beraberlik ve uyumdan dolayı teşekkür etti.

baskan.20120416131714.jpg

Derneğin yapmış olduğu çalışmalarla Yukarı Çavundur-un potansiyelini ortaya koyduğunu söyleyen Başkan Özden, "Genç dernek başkanımız mahallede birlik ve beraberliği tesis etmede inanılmaz gayretler gösteriyor. Ben şahsını ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Yapılan sosyal tesisle, artık mahalle halkı sevinçlerini ve üzüntülerini birlikte yaşıyor. Çok hayırlı bir hizmet oldu" dedi.

Konuşmasında mahalleye yapılacak hizmetlerden de söz eden Başkan Özden, 9 yıldan beri istenilen ve hayal edilen Yukarı Çavunudur Sulama Göleti'nin yapımına başlanıldığını belirtti. Sulama göletinin gelecek yıl hizmete gireceğini ve tarımda kullanılacağını ifade eden Özden, Direkli mevkinin ihtiyacı olan fırında, derneğin girişimleri ve hayırsever iş adamlarının desteği ile gelecek yıl yapılacağını söyledi.

Daha sonra tek liste ile gidilen seçimlerde Osman Şahbudak, yeniden başkanlığa seçildi.

yonetim.jpg

Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Yusuf Akkaya,Fehmi Demirtaş, Mustafa Eser, Habib Yavuz, Süleyman Boz, Seyit Ahmet Taşınen,A.Cemal Akkaya, Hatice Erkan,ve denetim Kurulu'na ise Abdurrahman Filis, İsmail Demirtaş ile Mustafa Akdoğan'dan oluştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.