Yüceller Grup’ta % 50’iye varan indirimli mobilya satışları başladı

Yüceller Grup’ta % 50’iye varan indirimli mobilya satışları başladı

Yüceller Grup’ta teşhir ürünlerinde % 50’iye varan indirimi mobilyada da başlatınca, müşteri akınına uğradı.

Yüceller Grup’ta teşhir ürünlerinde % 50’iye varan indirimi mobilyada da başlatınca, müşteri akınına uğradı.

Yüceller Grup ‘Yenilenmeyen Ev Kalmasın’ adı altında başlattığı indirim kampanyası ilk günden büyük ilgi gördü, teşhirdeki ürünler ve depolar gelen yoğun talep sayesinde boşalmaya başladı. Önceki gün Yüceller Grup Cumhuriyet Mahallesi Stat Caddesi ve Yavuz Selim Mahallesi Selimiye Sokak üzerindeki mağazalarında mobilya ve halılarda indirime başlayan ve 100 çeşit mobilyada yüzde 50’iye varan indirim yapan Yüceller Gruba aileler mobilya almak için akın etti.

-%50 İndirim

Mağazada, oturma takımlarının fiyatı 6 bin TL’den 2 bin 990 TL’ye, yatak odası takımlarının fiyatı 5 bin TL’den 2 bin 250 TL’ye, yemek odasının fiyatı ise 5 bin TL’den 2 bin 625 TL’ye indi.

-Neredeyse Bedavaya Salon Halıları

Özelliklede en büyük indirim halıda yapıldı. Neredeyse bedava denilecek indirimde 4 Metrekarelik salon halısının fiyatı 99 TL’ye satışa sunuluyor.

Mağazada oturma gruplarından, açılıp-kapanan şıklı gardolaplardan masalara kadar çok sayıda alternatif bulunuyor. Yüceller Grupta, bu ayın sonuna kadar sürecek ve gelen talep nedeniyle mağazalara her gün depolardan ürün getirilen indirim kampanyasında, teşhir ürünlerini ve dekor olsun diye üretilen mobilyaları tüketicilerle buluşturuyor.

-Aileler Çok Sevdi

Çubuk’ta bulunan Yüceller Gruptaki indirime en büyük ilgi yeni evli çiftlerden ve ailelerden geldi. Aileler, sabahın erken saatlerinden itibaren çocuklarıyla mağazada alışveriş yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.