Yüceller Grup, Yavuz Selim Şubesini Açtı

Yüceller Grup, Yavuz Selim Şubesini Açtı

Yüceller Grup, mobilyadan beyaz eşyaya elektronikten küçük ev aletlerine kadar aradığınız her şeyi bulabileceğiniz mağazalarının üçüncüsünü Yavuz Selim Mahallesi Selimiye Sokakta açtı.

Yüceller Grup,  mobilyadan beyaz eşyaya elektronikten küçük ev aletlerine kadar aradığınız her şeyi bulabileceğiniz mağazalarının üçüncüsünü Yavuz Selim Mahallesi Selimiye Sokakta açtı.

Yüceller Grubun, tüketicilere farklı alışveriş deneyimi sunmayı hedeflediği yeni konsept mağazalarından üçüncü şubesini Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan ve davetlilerin katılımıyla düzenlenen törenle açıldı.

Müşterilerine uygun fiyata kaliteli ürünlerin sahibi olma imkanı sunan Yüceller Grup, Yavuz Selim Mahallesi Selimiye Sokakta üçüncü şubesinin açılışını Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Yüceller Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Yücel ve şirket ortaklarının katılımlarıyla gerçekleştirdi.

Yüceller Grubun bünyesinde bulunan Vestel ürünlerinden oluşan beyaz eşya, mobilya ve ev tekstili ürünlerin satışının yapıldığı 3. Şubesi Yavuz Selim Mahallesi Selimiye Sokakta yoğun bir katılımla açıldı.

Yeni şubenin hizmete girmesinden dolayı mutluluklarını dile getiren Yüceller Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Yücel, "Allah’ın izniyle Çubuk’ta üçüncü şubemizi açtık. Müşterilerimizin arttığı gibi inşallah şubelerimiz de artacak. Amacımız müşterilerimize kaliteli ürünleri hesaplı bir şekilde satışa sunmaktır" dedi.

Yücel, üçüncü şubelerinin Çubuk halkına hayırlı olmasını diledi.  

‘Bismillah Allah-u Ekber’ diyerek açılış kurdelesini kesen Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise, ilçenin her geçen gün büyüdüğünü, bunun da en önemli göstergesinin yeni iş yerlerinin açılması olduğunu söyledi.

Yüceller Grubun yeni şubesinin tüm ilçeye hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Acehan, ’’ Yüceller Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin kardeşimizin Çubuk’umuza kazandırmış olduğu bu güzel mağazanın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ayrıca kendileri içinde bol ve kazançlı bir iş yeri olmasını diliyorum” diye konuştu.

Açılışa, Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, Protokol temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışa katılan davetlilere pasta ve içecek ikramında bulunuldu.

Açılışa katılan misafirler açılışa özel indirimlerden faydalanmak için adeta bir birleriyle yarıştılar. Yüzlerce ürünün satıldığı açılışa özel kampanya fiyatları bir süreliğine devam edeceği öğrenildi.

acilis-toplu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.