YOLCULARIN ÇİLESİ BİTMİYOR...

YOLCULARIN ÇİLESİ BİTMİYOR...

Çubuklu yolcuların otobüs bekleme çilesi bitmiyor.

Şuayip YAMAN

Sıhhiye Köprüsü altındaki tek hatlı 487 NO’lu durakta otobüs bekleyen Çubuklu yolcular saat 20:00’ye kadar 25-30 dakika, 20:00’den sonra 40:00 dakika otobüs bekliyor.

 

Bu çile “Metropol İlçe” olduğumuz 23 Temmuz 204 tarihinden beri devam ediyor. O tarihten beri bir Allah’ın kulu çıkıp da “ya bu çile nedir, ne zaman bitecek?” Diyemiyor...

 

Çünkü Çubuk’ta her şey dört dörtlük!!!

 

Durakta kendilerine göre bir sıra belirleyen yolcular, otobüs gelince sırayı unutuyor, itiş-kakış otobüse binmeye çalışıyor. Bindiği zaman da bütün sorunlarından arınıyor.

 

Çünkü amaç Çubuk’a öyle veya böyle gitmek. Otobüs hınca hınç dolmuş, nefes bile alınamıyormuş hiç kimsenin umurunda değil.. Bu çile hemen hemen her gün özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanıyor.. Büyükşehir ve İlçe Belediyesi yetkililerine sesleniyorum, “Çubukluların bu otobüs bekleme çilesi ne zaman bitecek? Ne zaman insan gibi seyahat edecekler?

 

Oysa dün, 1987 yılında Belde 2008’de ise İlçe olan Pursakların böyle bir sorunu yok. Çünkü aynı yerde birkaç durakları var. Hatta Pursaklar da 7 hattan 10’dakikada bir otobüs kalkıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum