Yoksullarla Dayanışma Haftası’nda Konferans Verilecek

Yoksullarla Dayanışma Haftası’nda Konferans Verilecek

Çubuk İlçe Kültür Komisyonu ile Yoksullarla Dayanışma ve Eğitim Vakfı işbirliğinde ’22. Yoksullarla Dayanışma Haftası’ çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Çubuk İlçe Kültür Komisyonu ve Yoksullarla Dayanışma ve Eğitim Vakfı İşbirliğinde "22. Yoksullarla Dayanışma Haftası" münasebetiyle konferans düzenlenecek.

Tüm ilçe halkını 17 Aralık 2014 Çarşamba günü yapılacak konferansa davet eden Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelma, düzenlenecek konferans hakkında şu bilgileri verdi:

“Çubuk Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve Çubuk Dernekler Federasyonunun katılımıyla oluşturulan Çubuk İlçe Kültür Komisyonunun ikinci etkinliğini Allahın izniyle önümüzdeki hafta düzenleyeceğiz.  Yoksullarla Dayanışma ve Eğitim Vakfı İşbirliğinde "22. Yoksullarla Dayanışma Haftası" münasebetiyle düzenleyeceğimiz konferansa tüm ilçe halkımız davetlidir. Konferansa Yoksullarla Dayanışma ve Eğitim Vakfı Başkanı Dr. İbrahim Ateş konuşmacı olarak katılacak ve ‘Yardım Eden Yardım Görür’ konusunu işleyecek. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda 17 Aralık 2014 tarihinde saat 13.00’de olan konferansımız Kuranı Kerim tilaveti ile başlayacak daha sonra Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin tanıtımı ve hafta nedeniyle toplanan yardımların takdimiyle devam edecek. Hem konusu hem de içeriği bakımından önemli olan bu programımıza tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz.”

davet1.jpgdavet2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.