‘YOKSULLARLA DAYANIŞMA HAFTASI’ NA DAVET...

‘YOKSULLARLA DAYANIŞMA HAFTASI’ NA DAVET...

Çubuk Dernekler Federasyonu (ÇUDEF) ile Yoksullarla Dayanışma ve Eğitim Vakfı (YOYAV) Koordinatörlüğü’nde "24. Yoksullarla Dayanışma Haftası" düzenlenecek.

 Şuayip YAMAN

 

ÇUDEF Genel Başkanı Recep Taş, “Peygamberimizin, “İnsanlara merhamet etmeyene Allah’ta merhamet etmez.” Hadisinden yola çıktık.

 

Yoksullukla mücadele etmek, her insanın asli görevi olmalı..

 

“Milli Birlik ve Beraberlik” ruhundan hareket ederek bu yıl ki ana temamız; “Bölüşürsek çok oluruz. Bölünürsek yok oluruz” olacak.

 

16 Aralık Cuma günü saat 14.00’de Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Kültür Merkezi Salonu’nda 24. Yoksullarla dayanışma haftası” münasebetiyle düzenlenecek programda;

 

  • Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Müziği grubu tarafından bir konser verilecek.

 

  • Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ünal tarafından, “Milli Birlik ve Beraberlikte Yardımlaşmanın Yeri” konulu bir konferans verilecek.

 

  • Çubuk Dernekler Federasyonu (ÇUDEF) Yönetim kurulu üyeleri ve üye dernek başkanlarının gönüllü katılımları ile temin edilecek bir meblağın federasyonumuza üye derneklerimizden olup amacı parçalanmış aile çocukları ile yetim ve muhtaç durumdaki yükseköğrenim öğrencilerine karşılıksız burs veren ‘Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneği’ne takdim edilecek.

 

Ankara’daki etkinlikler:

 

Yoksullara Yardım ve Eğitim Vakfı  (YOYAV) koordinatörlüğünde “24. Yoksullarla Dayanışma Haftası” münasebetiyle hazırlanan program nedeniyle;

 

12 Aralık 2016 Pazartesi günü saat 10.00’da, etkinliklere katılacak 33 kuruluşun temsilcileri tarafından Anıtkabir’deki törende; “Çelenk Sunma ve Saygı Duruşu” yapılacak.

 

Sonrasında; Türkiye Diyanet Vakfı Konferans Salonu’nda haftanın açılış töreni yapılacak.

 

Çubuk’taki etkinliklere tüm ilçe halkı davetlidir.

 

capture-20161212-211227.png

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.