Yıldırım'dan Erdoğan'a övgü dolu sözler

Yıldırım'dan Erdoğan'a övgü dolu sözler

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, 'AK Parti hareketinin doğal lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu başarının gerçek mimarıdır' dedi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, memleketi olan Erzincan da ki vatandaşlarıyla bir araya geldi.

Binali Yıldırım Erzincan AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katılarak yaptığı konuşmada; “Seçimler oldu. İçeridekiler de, dışarıdakiler de mosmor oldu. Çünkü AK Parti öyle bir parti ki geçmişi mazide, geleceği atide.”diye konuştu.
Gerçekleştirilen toplantıya Erzincan AK Parti Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Binali yıldırım toplantıda yaptığı konuşmada şu görüşlerde bulundu; “Seçimler oldu içeridekiler de, dışarıdakiler de mosmor oldu. Çünkü AK Parti öyle bir parti ki AK Partinin geçmişi mazide, geleceği atide. AK Parti 13 yıllık siyasi geçmişiyle Türkiye’de mührünü vuran bir partidir. İşte AK Parti için bu güzellemeleri yapan aynı çevreler bu sefer başladılar acaba bunu nasıl kıvırırız, nasıl tornistan yaparız, Avrupa’nın, Amerika’nın en bilinen siyasetçileri, siyasi uzmanları Erdoğan bir siyasi sihirbazdır dedi. Erdoğan siyasi sihirbaz değil, Erdoğan siyasetin ustasıdır, ustası. Ustasıdır. Siyasette ne kadar geniş bir vizyonu olduğunu, ne kadar geniş bir öngörüsü olduğunu 4 ayda ortaya koymuş ve ülkeyi kaostan, istikrarsızlıktan ve moral bozukluğundan tekrar istikrara, güvene, kardeşliğe, birliğe beraberliğe giden yolda 1 Kasım da milletimizin duası ile desteği ile getirmeyi başarmıştır.
TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNİN EN ALT SIRALARINA TERÖR BELASINI GETİRECEĞİZ.
Türkiye büyük bir tehlikenin eşiğinden döndü. 1 Kasım seçimleri Türkiye üzerinde hesap yapanlar, oyun oynayanların oyunlarını da, hesaplarını da başlarına geçirdi. 1 Kasım’ı böyle okumamız lazım. Türkiye’de Türk kardeşlerimizin de, Kürt kardeşlerimizin de sorunları aynıdır. Türkiye’de tek sorun vardır. Bu sorun Kürtlerin de sorunudur, Türklerin de sorunudur. Bu sorun PKK’dır. PKK Kürtlerinde sorunudur. Türkiye’nin de sorunudur. 1 Kasım işte bu sorunun Türkiye’nin gündeminden kaldırın mesajıdır. Millet artık ben terörü Türkiye’nin en önemli sorunu olarak görmek istemiyorum demek istemesidir. Verilen mesaj budur. Verilen desteğin anlamı da budur. Bende burada AK partinin bir milletvekili olarak MKYK üyesi olarak diyorum ki hiç merak etmeyin. Biz mesajı aldık. Türkiye’nin gündeminin en alt sıralarına terör belasını getireceğiz. Artık Türkiye’de bu sorunun konuşulmayacağı bir şartı mutlaka sağlayacağız. Onun için kararlılık en üst düzeydedir. Bunun için milletin duası desteği tam anlamıyla arkamızdadır. Elhamdülillah. Vatandaşımızı ne aldattık, nede aldanan olduk. İşte onun için AK Partinin vaatlerine onlarınkinden daha az cazip olmasına rağmen inandı. Çünkü yapılacağını biliyor. Geçmişten biliyor. Siciline bakıyor.

BU BAŞARININ GERÇEK MİMARI CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR
AK Parti hareketinin doğal lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu başarının gerçek mimarıdır. Türkiye başkanlık sistemini mutlaka konuşmalı. Yeni bir anayasa ve başkanlık sistemi. Başkanlık sistemi deyince 7 Haziran öncesi kara bir propaganda yapıldı. Efendim Başkanlık Sistemi diktatörlüktür. Recep Tayyip Erdoğan kendisi için başkanlık istiyor. Kardeşim 10 Ağustos 2014 Cumhuriyet tarihinde hiçbir faniye nasip olmayacak kadar 14 tane parti karşısında blok oluşturmasına rağmen yüzde 52 millet desteği ile Cumhurun Başkanı olmuş daha neyi olacak. Recep Tayyip Erdoğan zaten Cumhurbaşkanı olmuş ama Türkiye’nin ihtiyacı eğer istikrarsa, Türkiye’nin ihtiyacı eğer güçlü siyasi iktidarsa bunun yolu başkanlıktır. Bu sistem Türkiye’nin geleceği için tartışılmalıdır. Konuşulmalıdır. ” dedi. 

 

http://www.iha.com.tr/haber-yildirimdan-erdogana-ovgu-dolu-sozler-510168/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.