YILDER’İN KONGRESİ YAPILDI

YILDER’İN KONGRESİ YAPILDI

Yıldırım Ahalisi Derneği (YILDER) ‘in 6.Olağan Genel Kurulu, Çubuk Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda yapıldı.

YILDER’İN KONGRESİ YAPILDI

                                                        Şuayip YAMAN

 

Yıldırım Ahalisi Derneği (YILDER) ‘in 6.Olağan Genel Kurulu, Çubuk Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Divan Başkanlığına Adem Tuğluca, Divan Başkan Yardımcılığına Hatice Çemen Erdoğan, Divan katip üyeliklere ise Alaeddin Aslan ve Selahattin Uluağaçlı seçildiler

Ercan Arslan’ın tekrar aday olmadığı ve tek listenin oylandığı Kongre’de yeni Başkan Emrah Erdoğan oldu.

Kongre’ye; MHP Genel Başkan yardımcısı Şefkat Çetin, MHP Ankara İl başkanı Fatih Çetinkaya, MHP Ankara 2. Bölge milletvekili adayları Yaşar Yıldırım, Tayfun Ünal, AKP 2. Bölge milletvekili adayı Ayhan Yılmaz,  İlçe Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, CHP İlçe başkanlığını Bilgi ve İletişim Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Uğur Alp, AKP Çubuk İlçe başkanı baki Demirbaş, MHP İlçe Başkanı Adem Kisecik, eski belediye başkanı Adem Tuğluca, Belediye başkan yardımcısı hasan Hüseyin Karakuş,  eski belediye başkanı ve ASKİ Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Lokman Özden, Çubuk İlçe Müftüsü Bilal Kara, Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Şan, Çubuk Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Zekeriya Erdoğmuş, Çubuk terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, SSK Daire Başkanı Osman Yüce, BADER Genel Başkanı Mustafa Akdoğan, Çubuk Dolmuşçular Başkanı Bekir Taşlı, Türk Kızılayı Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç, Barbaros Mahallesi Muhtarı Bekir Yaman, Türk Metal Sendikası Ankara Şubesi Mali Sekreteri ve MAN Türkiye Baş Temsilcisi Yusuf Yılmaz  ve yardımcısı Hasan Aktepe, Çubuk Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recai Özdemir ve YILDER üyeleri katıldı.

Yoğun işleri dolaysıyla Kongre’ye katılamayan AKP Ankara 2. Bölge Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler’in mesajı okundu.

Yıldırım Ahalisi Derneği Genel Sekreteri Zekai GÜNAL yaptığı açılış konuşmasında,   “Kıymetli misafirler; Yıldırım Ahalisi 6. Olağan Genel Kurulu’na hoş geldiniz. Yıldırım Ahalisi Derneği olarak yaklaşık 10 yılı aşkın bir süreden beri faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Buradaki hazurun iyi bilir ki, genel olarak dernekçilik faaliyetleri bir takım özverili şahıslar üzerinden sürdürülmektedir.

yilder06.jpg

Ama bir yandan da bu topraklarda doğan, yaşamını sürdüren ve varlığıyla bir şekilde katkısı olan bu yerlere ve insanına hizmet etmek hakkaniyet terazisi kaybolmamış veya bozulmamış her faninin de boynunun borcudur, bu  hayata..

Bu faaliyetleri sürdürürken maddi ve manevi hep kendimizden vermiş gibi gözükse de ümit ediyor ve inanıyoruz ki hiç bir faninin bize yardım edemeyeceği durum ve zamanlarda samimiyet ve ihlasla yapılan buradaki çalışmalarımız kurtarıcı olarak karşımıza çıkacaktır. İnşallah.

Birçok insan bugün boş ve gereksiz çoğu şeye zamanını ayırırken insanımızın ve toplumumuzun hayrına olan sivil toplum faaliyetlerinden uzak durmakta fakat bir çok şeyden de şikâyet etmektedir Burada bir yanlışlık var bunu hepimizin iyi düşünüp çözümler üretmemiz gerekmektedir.

Yıldırım Ahalisi Derneği olarak yöremiz insanı ile tanışma, kaynaşma, kültürünü tanıma, sonraki kuşaklara aktarma, unutulanları gün yüzüne çıkarma, yöremizin ve insanımızın sorunlarına çözümler üretme gücümüz yetmiyorsa ilgili makamlara iletme gibi gayretlerimiz bulunmaktadır. Bu çalışmalar az bulunabilir çok bulunabilir, eksikleri vardır hatta kimi zaman gereksiz olduğu da düşünülebilir ama bu eleştirilerin hepside daha iyisini yapmak adına olursa bir değeri ve anlamı olur, yoksa yıkmak adına yapılırsa yazık olur, vebal olur.

Bu gün buraya gelerek bende varım hayırlı işlerde ve insana hizmette mesajına ortak olan değerli katılımcılar hepinize derneğimiz adına teşekkür ediyor, işleriniz kolay kılınsın duasında bulunuyoruz.

Son olarak bu dernek faaliyetleri içinde emeği geçen tüm dostlara çok teşekkür eder bundan sonra görev alacak arkadaşlara başarılar diler 6. Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Yıldırım Ahalisi Derneği Genel Başkan Yardımcısı Alaeddin Aslan tarafından okundu.

Yönetim Kurulu Mali ve Denetim Kurulu Raporları Yıldırım Ahalisi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Emine Cansız Yolcu tarafından okundu.

emine.jpg

Yönetim Kurulu Tüzük Tadili Maddeleri, Yıldırım Ahalisi Derneği Genel Başkan Yardımcısı Hatice Çemen Erdoğan tarafından okundu.

Hastalığı nedeniyle ameliyat olan ve yaklaşık 7 ay önce başkanlığa aday olmayacağını açıklayan YILDER Yönetim Kurulu eski Başkanı Ercan Arslan, “Kıymetli misafirler, çok sevgili hemşerilerim, hizmetinde olmaktan şeref duyduğum saygıdeğer kanaatkâr ahali halkı, “İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir”, düsturundan hareket etmeyi kutsal bir görev bilinci ile arkadaşlarımızla beraber bu derneği 2003 yılında kurduk. Kuruluşundan bugüne kadar Derneğimizin çeşitli yönetim kademelerinde yer alan, maddi ve manevi fedakârlıklar sunan arkadaşlarımızla beraber 2015 yılına, yani bugünlere şanla, şerefle, sevgiyle, saygıyla ve hizmetlerimizle beraber geldik.

yilder07.jpg

Şunu tüm samimiyetimle belirtmeliyim ki; ilk günden şu ana kadar “Yıldırım Ahalisi Derneği” adı altında bir araya gelen bizler sizleri daha yakinen tanımaktan, evlerinize misafir olmak ve sizlerle aynı meclislerde toplanıp hoş sohbetler ile çaylarımızı yudumlamaktan büyük bir haz aldık. Yunus’un deyimiyle “bir gönül’e girmek ve orda yol almak’ dünyanın en tatlı işiymiş. Kalbinizi ve gönlünüzü açtığınız için şahsım ve bugüne kadar yönetim kadrolarında hizmet eden tüm arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyor ve yüce Mevla’ya hamd ediyorum.

Yıldırım Ahalisi Derneği kurulduğundan beri neler yaptı ve hangi başarılara imza attı, bunlardan birkaçını bugün paylaşarak anılarımızı tazelemek istiyorum;

Yıldırım Ahalisi Derneği bir bölgeyi kapsayacak şekilde 13 köyümüzün halkının bir araya geldiği bir çatıyı kurarak, beklide Ülkemizde tek ve bir benzeri olmayacak bir başarıya imza atmıştır. Bugün bu sayı 17 olmuştur.

Ahali kapsamında bulunan köylerimizde sağlık taramaları yaptırmıştır. Hayvancılık ve Tarım Alanlarında köy odalarında eğitim çalışmaları yaparak, hayvancılık ve tarımla ilgilenen halkımızın bilinçlenmesine, sorunlarını dile getirerek çözümü noktasında yardımcı olmuştur. Sağlık, Tarım ve Hayvancılık alanında ki bu çalışmalarımız yeri gelmiş gece 12’lere 1’lere kadar sürmüştür.

İlçemizde ilk defa biri Türk Eğitim Sendikası olmak üzere 4 sivil toplum kuruluşu olarak ilçemiz genelindeki ilk ve ortaöğretim okulları arasında; resim, şiir, kompozisyon yarışmaları düzenlemiş önemli ödüller vermiştir.

Yıldırım Ahalisi Derneği İlçe Müftülükleri ve Sivil Toplum Kuruluşları ile beraber “KUTLU DOĞUM HAFTASI” etkinlikleri düzenlemiş ve katkılar vermiştir.

Yıldırım Ahalisi Derneği katıldığı tüm “Çubuk Turşu ve Kültür Festivalleri’nin başarısına katkı sunmuştur. Çubukta ilk defa ‘KAĞNI’ yürütmüştür. Höşmerimi, cızlamasını, döşeme ekmeğini, yayla çöreğini, yayık ayranını festival boyunca misafirlerine ikram etmiş. İlçe halkımızın da unutulmaya yüz tutan bu yöresel ürünlerimizle tanışmasına vesile olmuştur. Şunu tüm ilçe halkı biliyor ki; Festivallerin yıldızı hep Yıldırım Ahalisi Derneği olmuştur. Ve festivallerin tek kasasına para girmeyen ve giderleri dernek bütçesinden ödeyen tek kuruluş olmuşuzdur.

Yıldırım Ahalisi Derneği unutulmaya yüz tutan kültürümüzü, gelenek-göreneklerimizi, tarihimizi, yöremizde, ilçemizde iz bırakan, nam salmış büyüklerimizi gelecek nesillere tanıtmak, taşımak, öğretmek adına bugüne kadar çıkardığı 5 dergi ile önemli bir misyonu yerine getirmiştir.

Yıldırım Ahalisi Derneği ilk defa ilçedeki işadamlarımızla beraber yemekli istişare toplantıları düzenlemiş ve ilçemiz merkezinde hizmet veren 20 kadar derneğimizle beraber gözlemeli çaylı toplantılar organize etmiş ve yapılan bu toplantılara katılım sağlamıştır İlçemiz sorunları üzerine beyin fırtınası düzenlemiş, düzenlenen bu toplantılara iştirak etmiştir.

Son olarak da ilçemize kazandırdığımız en önemli faaliyetlerimizden birini paylaşmak istiyorum.

ÇUDEF’ in kuruluşu. Yani Çubuk Dernekler Federasyonu’nun Kuruluşu. YILDER’ in           öncülüğünde, yaklaşık bir yıl boyunca   Yıldırım Ahalisi Derneği çatısı altında ilçemizin tüm renkleri, her kesiminin yer aldığı 20 dernekle beraber yapılan toplantılar sonucunda kurduk. ÇUDEF’ in kuruluşunda emeği geçen tüm dernek başkanlarımıza huzurunuzda tekrar teşekkür ediyorum.

Derneklerin asli görevi olan yardımları, binlerin katıldığı birlik ve beraberlik gecelerini, iftar yemeği programlarını, kurumlar arası ziyaretleri, düğünlere, cenazelere, davetlere katılımları açıklamasına girmeden geçmek istiyorum.

Özetle şunu söyleyebiliriz. Yıldırım Ahalisi Derneği kuruluşundan bugüne kadar vizyonu-misyonu ile erdemli hareketleri ile, herkese eşit, sevgi ve saygı çerçevesinde karakterli duruşu ile herkesin takdirini kazanmış bir sivil toplum kuruluşudur.

Derneğimizin bugünlere gelmesinde, kuruluşundan bugüne kadar yönetim kurulu ve denetim kurullarının kademelerinde görev alarak, maddi ve manevi özveride bulunan, ilçesine ve ilçe halkına sevdalı, toplumsal çözülmeyi ve kültürel yozlaşmayı görerek taşın altına elini değil, yüreğini koyan tüm arkadaşlarıma, üye olarak bizlere güç veren siz değerli hemşerilerimize, bizlere sevgi ve saygı ile yaklaşan STK’larımıza, siyasi partilerimize, bürokratlarımıza, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen gönül dostu işadamlarımıza ve çok kıymetli ilçe halkımıza şükranlarımızı sunuyorum.

Yıldırım Ahalisi Derneği bir erdemliler hareketidir. Gücünü de siz gönül dostlarından almıştır.

Bizler, hiçbir kişinin veya kuruluşun güdümünde olmadık. Daima sizlerin hizmetinde olduk.

Yeni seçilecek Yönetim Kurulumuza başarılar dilerken, Kongremiz kutlu; birlik ve beraberliğimiz ebedi olsun. Sağ olun var olun ve sağlıcakla kalın. Allaha emanet olun..”

Şefkat Çetin, “Başkanlık Sistemi ile ülke bölünür”

Bu seçimin, milli üniter yapının, vatan coğrafyasının bölünmezliği ve toplumsal bütünlüğün korunması için önemli olduğunu işaret eden Çetin, federatif başkanlık sistemi adı altında vatan coğrafyasının bir bölümünün kopartılmak istendiğini öne süren MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat ÇETİN, “Bizlerde Milliyetçi Ülkücü Hareketin siyasi organizasyonunda sizlerin sevgi ve güvenini kazanıp, oya dönüştürmekle sorumlu olduğumuz milletvekili kardeşleriniz olarak çok açık ve net ifade edelim, Cenabı Allah nasip ederse toplumumuzun sevgi ve güveni oya dönüştürme pratiğini gerçekleştirirsek; riyasız, dürüst, milletimizin değerleri ile örtüşen, milletimizin beklentilerine cevap verecek enerjimizi TBMM de milletimiz adına sarf edeceğiz. Bu da bizim taahhüdümüz. Milletimizin mensuplarının mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Milletimizin kalkınması bizden sonraki nesillerin yaşanabilir bir ülkede, sağlıklı ve huzurlu hayatını devam ettirmesi, TBMM de Yasama organlarında görev alan kardeşlerimizin milletimizin beklentilerine uygun tavır alması ile gerçekleşir. Yasama Organı, milletin sesi olmak zorundadır. Milletin beklentilerine cevap verebilecek gerekli düzenlemeleri yapmak zorundadır.

dscn-h--mhp--sefkat-cetin.jpg

Yasama Organı, parmak indir kaldır organı haline geldiği anda, milletin sesi sözü olsun diye gönderdiği kişiler, milletimizin isteği doğrultusunda değil, aldığı talimat gereği parmak kaldıran indiren durumuna gelir ki, bu da sizlere karşı riyakar duruma düşen profil haline gelir. Cenabı Allah bizleri böyle davrananlardan etmesin.

7 Haziran seçimleri siyasi partilerin vatandaştan oy toplamak için meydanlara indiği, seçim olmaktan çıktı. Milli, üniter yapımızın, vatan coğrafyamızın bölünmezliğini, toplumsal bütünlüğümüzün korunmasının, teminatı olarak kabul ettiğimiz sandık iradesinin de tecelli edeceği bir seçim olacaktır.

Ukrayna'da yaşanan "Turuncu Devrim", Ortadoğu ve Afrika'da yaşanan "Arap Baharı" olaylarını hatırlatarak, aynı oyunların Türkiye'de de uygulamaya konulduğunu iddia etti

"Milli üniter yapımızın, vatan coğrafyamızın bölünmezliğini, toplumsal bütünlüğümüzün korunmasının, teminatı olarak kabul ettiğimiz sandık iradesinin de tecelli edeceği bir seçim olacaktır. MHP, iktidar olduğunda hırsızlığı, yolsuzluğu bitirip, dış politikadaki rezilliği bitirip, milli güvenliğimiz ile ilgili problemleri çözüp, ürettiğini satabilecek pazar bulan, sattığı ülkelerdeki parasını alabilecek gücü olan, ülkesine kazandırdığı döviz ile de çocuklarının geleceği için yeni yatırımlar yapabilen, yeni iş alanları üretebilecek, sistemimizin bütün parametrelerini kullanıma hazırlamıştır."

Toplumun her kesiminin problemlerinin çözümüyle ilgili hazırlıkları tamamlayarak milletin huzuruna çıktık.

Kendi prensiplerini uygulayacak, Türkiye'deki hırsızlığı, yolsuzluğa son verecek ve riya yapmayacak, inandığı değerleri yaşayan kadrolarıyla sizlerin huzuruna çıktık. Ülkemizin aydınlık geleceği bu sandıktan ilk işaretini verecektir" dedi.

            Ayhan Yılmaz, “ Ankara’nın Kuzey’inin kalkınması için çalışacağız”

AKP Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Ayhan Yılmaz, AK Parti'den milletvekili adayı gösterilmesinden dolayı hem mutlu olduğunu ve hem de ağır bir yükün altında kalmaktan dolayı endişelerini dile getiren  Yılmaz, "Çubuklu hemşerilerimizin duaları bizim de gayretimizle, çalışmamızla inşallah en iyi şekilde Çubuk’umuzu, Ankara’mızı ve bölgemizi temsil edeceğimize inanıyorum" diye konuştu. Belediye meclisi üyeliği zamanında da Çubuk ve bölgenin sıkıntılarını, sorunlarını çözmeye yoğun gayret gösteriyoruz.

dscn-i-akp-ayhan-yilmaz.jpg

 Verdiğimiz sözleri tutmaya çalıştık ve büyük oranda da tuttuk. Şayet o gün verdiğimiz sözleri tutmasaydık bugün işte burada başımız dik bir şekilde gezemezdik ve insanlara vaatte bulunamazdık. Herkes derdi ki, işte şunu vaat ettin, bunu vaat ettin hangisini yaptın diye bizi eleştirirlerdi. Allah'a hamdolsun bir Çubuklu hemşeriniz olarak, bir kardeşiniz olarak hem uzun yıllar sonra listede seçilebilecek yerde yer almamdan dolayı hem de Çubuklu arkadaşlarımızın bize göstermiş olduğu teveccühten, muhabbetten dolayı mutluyuz. İnşallah Rabbim mahcup etmez.

Arkadaşlarımızla, Ankara 2. Bölge’de Çubuk başta olmak üzere Ankara'nın kuzeyinin hızlı bir şekilde kalkınması için gece gündüz mücadele edeceğiz, çalışacağız. Yeni yatırımların ve hizmetlerin gelmesi için, işsizliğin azalması için, hemşerilerimizin daha mutlu daha refah yaşaması için, ihtiyaç olan ne varsa yapacağız.


Küçük otobüsle toplu taşımacılığın Ankara'nın tüm ilçeleri için bir sorun olduğunu ve bunların değiştirilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşeceğiz. Otobüs tipleri sadece Çubuk'ta sorun değil. Tüm Ankara'nın ilçelerinde sorun. İnşallah onlar değişecek diye ümit ediyoruz. Çünkü onlarla taşınma zor oluyor. Bu kanaatimizi de Sayın Belediye Başkanımıza ilettik ve onunda sıcak bakacağı kanaatindeyim.


Belki Metro tam Çubuk'a gelemez. Ama Üniversite’ye, Havaalanı’na gelecek. Buradaki hemşerilerimiz otobüslerle ücretsiz bir şekilde o Metro durağına kadar taşınacak. Çay Yolu ve Sincan'da bu uygulama var. Bu zaten Çubuk'u uçuracak, Allah'ın izniyle"  dedi.

CHP Çubuk İlçe Başkanlığını temsilen Bilişim Sorumlusu Uğur Alp, “Hepinizi tanıyorum ve biliyorum. Buraya siyasi bir konuşma yapmak için çıkmadım. YILDER’ de seçilecek yeni yönetimi şimdiden kutlar, başarılar dilerim. Onların her zaman yanlarında olacağız. İlçenin kalkınması ve gelişmesi konusunda CHP çatısı altında çalışmalar yapıyoruz.”

dscn-j-chp-ilce-ugur-alp--bilisim-sorumlusu.jpg

Barbaros Mahallesi Muhtarı Bekir Yaman, “Yeni seçilecek yönetime başarılar dilerim. Onların her zaman destekçisi ve yardımcısı olacağız.”

dscn-l--bekir-yaman-barbaros-mah.-muh..jpg

Seçimlere geçildi.

Tek listenin oylandığı genel kurulda, Emrah Erdoğan başkan seçildi.

emrah.jpg

Genel Kurul da oy birliği ile başkan seçilen Emrah Erdoğan, kendisine ve yönetimine oy verenlere teşekkür etti. Göreve talip oldukları YILDER’de yeni bir sayfa açmak istediklerini anlatan Emrah Erdoğan yaptığı teşekkür konuşmasında,  “Bilindiği üzere 17 köyün bir araya gelerek kurduğu Yıldırım Ahalisi Derneği 12 yıl önce kurulmuş ve bugüne kadar kendi çapında birçok faaliyetlerde bulunmuştur. Coğrafi yapısı, özel bitki örtüsü, yöresel ürünleri ve kadirşinas insanlarıyla tarihi özelliği de bulunan bir bölgeyi temsil eden Yıldırım Ahalisi Derneği (YILDER), bir taraftan birlik beraberliği sağlayarak, toplumun yaşam kalitesini yükseltmek isterken, diğer taraftan da bölge halkının sesi olmak için mücadele etmiştir.

YILDER’in ilk kuruluşundan bu güne kadar gelmesini sağlayan değerli büyüklerimize sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Gerçekten de bir gönüllü kuruluşun faaliyetini sürdürmesini sağlamak çok zor bir görevdir. Bu nedenle YILDER’e talip olurken bizler omuzlarımıza yüklenecek bu ağır ve hassas yükün bilincinde olarak talip olduk. Bizim bu yükü omuzlanmamızda elbette arkamızda tecrübeli ve deneyimli siz değerli büyüklerimizin, üyelerimizin bulunması etkili olmuştur.

Göreve talip olduğumuz YILDER’de sizlerden aldığımız manevi güçle yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Amacımız bütün bölge insanımızı kucaklayarak YILDER’i daha etkin hale getirmektir. Yeni dönemde etkili ve seçkin bir sivil insiyatif olacak YILDER, rutinden çıkarak bölgeyi ilgilendiren her konuda söz sahibi olacaktır. Yaptığımız çalışmalarla bir taraftan sosyal ve fikri yönden toplumu yönlendirirken, diğer taraftan da ekonomik anlamda bölgenin yaşam kalitesini yükseltebilmek adına etkin rol oynamayı hedefliyoruz. Geleneklerimizden kopmayarak Profesyonel bir yönetim anlayışı sunacağımız YILDER ile insan odaklı çalışarak üyelerimizin ve bölge halkımızın mutluluğunu esas alacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ankara’da örnek bir dernek olmak için hazırladığımız vizyon ve misyonumuz doğrultusunda aldığımız bu bayrağı en üst seviyelere çıkarmak en büyük hedefimizdir.

Elbette bu amaçlarımıza ve hedeflerimize ulaşmak için araştırma yapmak, yeniliklere açık olmak, dernek içerisinde etkili özdenetim kurarken, tüm paydaşlarımızla etkili iletişim kurmak gerekiyor. Biz YILDER olarak bundan sonra bu enstrümanları daha iyi kullanacağız.

Sizlerin de bildiği gibi sivil toplum kuruluşları insanların bir araya gelmesini ve sosyalleşmesini sağlayan önemli bir görevi sürdürmektedir. Sosyal hayatın bitmeye başladığı, çeşitli bağımlılıkların arttığı, insanların birbirlerinden uzaklaştığı, aile fertlerinin ve akrabaların dahi bir araya gelemediği şu günümüz dünyasında bu tür sivil toplum kuruluşlarına eskisinden daha çok ihtiyaç olduğunu unutmayalım. Bizler gelecek nesillerimizi bekleyen zor ve tehlikeli günleri bu gibi insanların kaynaşmalarını sağlayacak sivil toplum kuruluşlarıyla engelleyebilir. Geleceğimizin teminatı olan nesillerimizi korumak hepimizin olduğu gibi YILDER’in de en asli görevidir. Biz YILDER olarak bu yeni dönemde bundan sonra gençlerimize yönelik eğitim, sportif ve sosyal faaliyetlere biraz daha çok ağırlık vereceğiz. Ben buradan 6’ıncı Olağan Genel Kurulumuza katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi..

Emrah Erdoğan başkanlığındaki YILDER Yönetim Kurulu; Başkan Vekilliğine Fatih Kılıç, Eğitim ve Kültür İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Zekai Günal,  Sosyal İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Alaeddin Aslan,  Sağlık, Tarım ve Hayvancılık İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Salim Dursun, Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Selahattin Erdoğan, Basın ve Yayım İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Bayram Karataş, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına H.İbrahim Soba, Genel Sekreterliğe Emine Yolcu Cansız ve Mali Sekreterliğe Osman Çulha.

Yönetim  Kurulu üyelikleri; Adem Harmankaya, Aydın Erdoğan, Ayla Ünal, Bülent Yılmaz, Ekrem Murat, Ercan Aydoğdu, Esma Yaman, Fatma Özbaş, Ferhat Aslıipek, Ferhat Doğan, Havva Sıra, Hediye Özlü, İsmail Balcı, İsmail Çelik, İsmail Zenci, Kadir Karataş, Mehmet Arslan, Mehmet Baytar, Mehmet Uluağaçlı, Murat Kuşçu, Mustafa Demirel, Mustafa Erdoğan, Mustafa Karakuş, Mustafa Mutlu, Orhan Altın, Orhan Özbey, Osman Dişlikaya, Selahattin Uluağaçlı, Yasin Özen, Sevilay Kabaca.

Denetim Kurulu üyelikleri ise; Adem Tuğluca, Recai Özdemir, Mevlüt Koyuncu, Veysel Karakuş, Nuray Sıra ve İlhami Çalışkan’dan oluştu.

yilder01-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.