YIL-DER'den Yalanlama

YIL-DER'den Yalanlama

Yıldırım Ahalisi Derneği başkanı Ercan ARSLAN yerel bir gazetede yayınlanan habere istinaden bir basın açıklamasında bulundu.

          

Yıldırım Ahalisi Derneği kuruluşu olan 2003 yılından itibaren erdemli, ilkeli, seviyeli bir sivil toplum kuruluşu olarak kendini ispat etmiştir. Derneğimiz yapmış olduğu sosyal yardımlaşma ve dayanışma faaliyetleri ile ilçeye artı değer katmıştır. Başta üyelerimizin olmak üzere ilçe halkımızın teveccühünü kazanmış takdir görmüştür. Almış olduğu kararlarda ve bu kararları uygulamada azami özen ve denge sağlamıştır. Birlik ve beraberliğine, dayanışmasına, kaynaşmasına, yardımlaşmasına hedefler dahilinde yıl yıl üstüne koyarak 2009 yılında zirve yapmıştır.

            Derneğimiz kuruluşundan bugüne tüm siyasi partilerimize, ilçe bürokrasimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ayırım yapmadan, ilçeye ve ilçe halkına hizmet adına tüm samimiyeti ile eşit mesafede olmuştur.

            Yıldırım Ahalisi Derneği olarak hiçbir hemşerimizden, üyelerimizden Derneğimiz adına herhangi bir siyasi partiden aday olmalarını istemedik. Derneğimizin adayı olarak kimseyi çıkarmadık. Genel Başkanımız Ercan ARSLAN"da siyasi partilerden gelen encümenlik tekliflerini tarafsızlık ilkesi gereği nezaketten geri çevirmiştir.

            Lakin siyasete sıcak bakan, vizyon ve misyon sahibi, hizmet etme azmi ve kararlığında olan, ilçemize ve ilçe halkımıza siyasi kulvarda katkı sağlayacağına inandığımız hemşerilerimize, üyelerimize bizden beklenen desteği vermenin çok doğal olacağı inancındayız.

            Bu kapsamda 25 Ocak 2009 Pazar günü MHP"den Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı olan Yeşilkent Köylü hemşerimiz Ekrem MURAT"ın köylüleri ile Ateş Düğün Salonunda tertip ettiği toplantıya bizle beraber davetli olan dernek başkanlarımız ile katıldık.

            Yıldırım Ahali Derneği Genel Başkanı olarak Genel Başkanımız Ercan ARSLAN aday adayı hemşerimize destek için bir konuşma yapmıştır. Bu konuşma nezaket kuralları kapsamında, aday adayı olan hemşerimize destek konuşması dahilinde olmuştur.

            Bugüne kadar yapmış olduğumuz yedi istişare toplantısında olduğu gibi bu toplantıda da şeffaf ve saydam olunmuş, siyasi partilere eşit uzaklıkta olmak, taraf olmamak ilkesinden sapma olmamıştır. Buna; bugüne kadar istişare toplantılarımıza katılan 1.500 üyelerimiz gibi davetlerimize katılarak bizleri onurlandıran tüm siyesi parti başkanları ve belediye başkan adayları şahit olmuştur.

            Üzülerek ifade etmek isteriz ki bazı yayın organlarında aslı astarı olmayan haberler ve haberleri çarpıtarak Genel Başkanımız Ercan ARSLAN nazarında Yıldırım Ahalisi Derneği yerel seçimlerde tarafmış gibi veya taraf yapılmaya çalışarak yıpratılmaya çalışılmaktadır. Bizdeki tek taraflılık hemşerilerimize ve üyelerimize taraf olmaktır.

            Çamur at tutmazsa izi kalsın mantığı ile fikir farklılığı olan halkımız ve hepsi birbirinden kıymetli siyasi partilerimizin nazarında bizlere zarar verilmek istenmektedir.

            Yapılan hak ve adaletten yoksun çirkin iftirayı basit ve amaçlı bir haber olarak görmemize rağmen, sinek ufaktır mide bulandırır misali ile bu basın açıklamasını yapma lüzumunu gördük.

            “Güneş balçıkla sıvanmaz” diyor, ilkemizden, vizyon ve misyonumuzdan ödün vermeden yolumuza devam edeceğimizi beyan ediyoruz.

            Bugüne kadar üyelerimiz, hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm ilçe halkımıza bizlere verdikleri manevi destekten, sevgi ve teveccühten dolayı Yıldırım Ahalisi Derneği Yönetim Kurulu olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

                                                                   Yıldırım Ahalisi Derneği

                                                                          Yönetim Kurulu

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum