YIL-DER’den İftar Programı

YIL-DER’den İftar Programı

Yıldırım Ahalisi Derneği (YIL-DER) birlik ve beraberlik gecesi düzenledi.

Yıldırım Ahalisi Derneği (YIL-DER) birlik ve beraberlik gecesi düzenledi.

Muhsin Yazıcıoğlu Mahallesi’nde bulunan özel bir açık hava düğün salonunda düzenlenen birlik ve beraberlik gecesi ile iftar yemeğine yaklaşık 800 kişi katıldı. Geceye Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, milletvekili aday adayları ve YIL-DER üyeleri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan yemeğin ardından konuşan YIL-DER Başkanı Raşit Özbey, geceye katılan herkese teşekkür etti.

Geleneksel iftar buluşmalarını bu yıl çok kapsamlı yaptıklarını anlatan Özbey, ‘’İlçemizdeki 17 köyü buluşturan çatı bir kuruluş olarak tüm sivil toplum kuruluşları, siyasi parti teşkilatları ve yerel yöneticileri bir araya buluşturmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Aramızda tüm partilerden milletvekili aday adayları da bulunuyor. Burada oluşturduğumuz gibi tüm yurtta da bu birlikteliğin ve sevginin sonsuza kadar devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’da düzenledikleri büyük bir organizasyon için YIL-DER yönetimine teşekkür etti. Filistin’de yaşanan katliamı kınayan Başkan Acehan, ‘’Bu Ramazan’a Filistin’de yaşanan katliamın üzüntüsü ile girdik. Allah zalimleri kahretsin. Türkiye ve Müslümanlar olarak her zaman Filistinli kardeşlerimizin yanındayız Allah yar ve yardımcıları olsun’’ dedi.

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ise, YIL-DER gibi sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek, ‘’Gerçekten seçim yakın bir zamanda YIL-DER’in önemli bir organizasyonu gerçekleştirmiş oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz’’ ifadesini kullandı.

Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş’da, 24 Haziran’da önemli bir seçim yaşanacağını ifade ederek, ’’İnşallah bu seçimde de Recep Tayyip Erdoğan çok büyük oy farkıyla Cumhurbaşkanı olacak ve ülkemiz üzerine oynanan tüm oyunlar bozulacak’’ şeklinde konuştu.

Daha sonra milletvekili aday adayları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri sırayla konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.