Yıl-Der'den 2.İstişare Toplantısı

Yıl-Der'den 2.İstişare Toplantısı

Yıldırım Ahalisi Derneği kapsadığı 13 köy ile bir dizi istişare toplantısının ikincisi yapıldı.

Yıldırım Ahalisi Derneği kapsadığı 13 köy ile bir dizi istişare toplantısının ikincisini Yıldırım Elören Köyü Derneği Yönetiminin organize ettiği toplantı büyük bir katılımla yapıldı.

Toplantı açılışı Yıldırım Elören Köyü Dernek Başkanı Metin TAŞYÜREK"in üyelere hoş geldin konuşması ile başladı. Metin başkan “Köyümüzün ve yöremizin sorunu hepimizin sorunudur. Bu sorunları çözmekte bizlere, birlik beraberliğimizin oluşturduğu güce düşüyor. Bunun için yöremiz adına sizlerin verdiği gücün layıkıyla sorunlarımızı çözmeye çalıştık. Bugüne kadar yaptığımız hizmeti üyelerimizden aldığımız güçle yaptık. Bundan sonra yapacağımız hizmetler artarak devam edecektir” dedi.
Daha sonra Yıldırım Ahalisi Derneği Genel Başkanı Ercan ARSLAN Yönetim Kurulu Üyeleri ile katıldığı toplantıda üyelerine ve kapsadığı köyler kapsamında sorunların belirlenmesi ve çözüm yollarının bulunmasını, birlik ve beraberlik olgumuzun daha güçlü kılınması gerektiğini vurgulayan bir konuşma yaptı. Dernek olarak planladıkları istişare toplantılarına Uluağaç Köyü ile devam edileceğini söyledi.
Üyelerle sıcak bir sohbet ile toplantı bitti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum