YIKATAYIM DERKEN HALINIZDAN OLMAYIN

YIKATAYIM DERKEN HALINIZDAN OLMAYIN

YIKATAYIM DERKEN HALINIZDAN OLMAYIN

Çelebi Halı Yıkama şirketi sahibi Hasan Çelebi, temizliğe girişen kadınların kâbusu olan Halıların bazı firmalar tarafından dere suyu veya kireçli ve sert sularla ile yıkandığını belirterek, “Yıkatacağım derken halınızdan olmayın ”dedi

Halı yıkama sektörünün ayakaltına düştüğünü ve çoğu firmanın halıları uygun olmayan koşullarda yıkadığına değinen Hasan Çelebi, “özellikle bazı uygun olmayan yerler halı pazarına dönmüş. Kokudan bir dakika bile durulmayacak halde. Bu insanları halıları hijyenik koşullarda yıkaması gerekirken bu halde yıkamaları hem çevreye hem de vatandaşa zarar. Vatandaş halısını, perdesini temiz olsun diye veriyor. Aldığından daha beter hale geliyor. Çoğu yerde bu durumu fark ettik. Ankaralı vatandaşlarımızı hassas olmaları konusunda uyarıyoruz. Firma seçerken özenli davransınlar. Adresi numarası belli olmayan yerlere halılarını teslim etmesinler “ diye konuştu.

“Halı Yıkatacaklar Bilinçli Olsunlar”

Hasan Çelebi, ”Halı yıkanırken dere suyu değil çeşme suyu veya tahlilleri yapılmış dinlenmiş kuyu suyu kullanılmalıdır. Dereden çekilen suyla halı yıkanmaz. Evde çoluğumuz çocuğumuz oturuyor. Şimdide Kurban Bayramı ve Kış temizlikleri geliyor. Temizliğe halılardan başlanıyor. Ucuz halı yıkatayım derken halınızdan olmayın.  Adresi belli olmayan, nasıl yıkadığı belli olmayan ve arandığında muhatap bulunamayan yerlere halınızı vermeyin. Yeri adresi belli olmayan yerlere halı verilmemelidir” dedi.

Firma olarak nasıl halı yıkadıklarının şeffaf bir şekilde sergilediklerini anlatan Çelebi, “Hem firmamızı ziyaret eden vatandaşlarımız halılarını nasıl yıkadıklarını görüyorlar, hem de biz internet adresimizde, haber sitesinde net bir şekilde halıların nasıl yıkandığı gösteriyoruz. Her konuda şeffaf bir firmayız. Biz iddia ediyoruz, halı çırpma makinasından, dezenfekte makinasına kadar her şeyiyle Ankara’da lider firmayız” ifadelerini kullandı.     

1img_4736.jpgimg_4724.jpg1img_4740.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum