Yeni Zabıta Müdürü Sert Konuştu

Yeni Zabıta Müdürü Sert Konuştu

Park bahçeler müdürlüğün'den zabıta müdürlüğüne atanan Orhan Ünal Basın Toplantısı düzenledi.


Basın toplantısına Zabıta Müdürü Orhan Ünal ve grup amirleri katıldı. Toplantıda Zabıta Müdürü Orhan Ünal basın mensuplarına önemli bilgiler verdi. Son zamanlarda kaldırım işgalleri ile ilgili yoğun şikâyet geldiğini belirten Zabıta Müdürü Ünal bu sorunu ortadan kaldırmak için kanunların kendilerine verdikleri yetkileri sonuna kadar kullanacaklarını belirtti. Basın aracılığı ile işyeri sahiplerine seslenen Müdür Ünal vatandaşın huzurunu kimseye bozdurmayacaklarını belirtti.

Zabıta Müdürlüğün de yeniden yapılanmaya gideceklerini belirten Müdür Ünal dört koldan denetimlere çıkacaklarını belirtti. Denetimlerde branşlarında uzman kişilerin ve basın mensuplarının da yanlarında olacağını belirten Zabıta Müdürü Orhan Ünal işyeri sahiplerinin kurallara rivayet etmesini istedi. Bir soru üzerine ekmek gramaj ve etiket kontrolünün de belirli aralıklarla yapıldığını ancak bu konuda şikâyet varsa gerekiyorsa her günde denetimlere çıkabileceklerini belirtti. Pazaryerlerinde daha sık denetim yapacaklarını da belirten Müdür Ünal amaçlarının halkın memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak olduğunu belirtti.



Zabıta Müdürlüğünün bundan sonra 24 saat hizmet yapacağını ve çeşitli yerlere zabıta noktalarının kurulacağına da değinen Orhan Ünal vatandaşın her saat ve her gün Alo Zabıta Hattı 153 den kendilerine ulaşabileceklerini belirtti. Ayrıca zabita@cubuk.bel.tr ve bilgi@cubuk.bel.tr adreslerinden mail yolu ile de şikâyetlerini ve taleplerini ilete bileceklerini belirtti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum