YENİ MÜDÜR GÖREVİNE BAŞLADI...

YENİ MÜDÜR GÖREVİNE BAŞLADI...

Ziraat Bankası Çubuk Şubesi’nin yeni Müdürü Vedat Yılmaz..

Şuayip YAMAN

 

Ziraat Bankası Çubuk Şubesi eski Müdürü Tahsin Mazılıgüney’in 7 Ağustos 2015 tarihi itibariyle emekli olması üzerine boşalan müdürlük makamına Vedat Yılmaz tayin edildi.

 

Vedat Yılmaz, 1980 Çubuk (Okçular Köyü) doğumlu..

 

Oldukça başarılı bir öğretim hayatı var.

 

İlk, orta ve lise tahsilini Ankara-Altındağ’da; İlkokulu Nazife Hatun İlkokulu, ortaokulu Ulubey Orta Okulu ve liseyi Ulubey Lisesi’nde  okudu.

 

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü mezunu.

 

2004 yılında Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı sınavını kazandı.

Görevi esnasında 2007 yılında girdiği Müfettişlik sınavını da başarı ile kazandı. Kıdemli Müfettişlik görevinde bulundu.

2012 yılından beri Ziraat Bankası İnşaat ve Gayrimenkul Yönetimi Bölüm Müdürü olarak görev yapmakta iken 12.08. 2015 tarihinde boş olan dört şube müdürlüğünden biri olan Çubuk Şubesi’ne tayin edildi.

Müdür Yılmaz, İlçemize atandığı günden beri banka işlemleri için başvuran başta işadamı ve esnaflar olmak üzere çalışanlara ve tüm vatandaşlara karşı gerek tavırları, gerek sevecenliği, giderek artan saygı ve sevgisiyle sempati kazanmaya, ilçe halkının kalbinde taht kurmaya başladı.

Bu ilgi ve sevginin göstergesinin ne olduğuna dair bir soruyu Müdür Yılmaz, “Aynı dili  konuşmak ve aynı kültürü paylaşmamız olsa gerek “ şeklinde cevaplandırdı.

Müdür Yılmaz’ın ilçe halkına mesajı ise, “İlçeme ve sizlere hizmet etmeye geldim. İşi olsun olmasın herkesi bir çay içmek için Banka’ya davet ediyorum” oldu.

İyi derecede İngilizce bilen Müdür Yılmaz, evli ve 2 çocuk babası..

Yeni Müdür Vedat Yılmaz’a görevinde başarılar dilerim...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.