Yeni Açılan Lunaparka Yoğun İlgi

Yeni Açılan Lunaparka Yoğun İlgi

Çubuk'ta hizmete açılan ve yoğun ilgi gören Lunapark, 'Uluslararası Çubuk Kültür Festivali' sonuna kadar, açık kalacak.

İlçede açılan Lunapark özellikle çocukları mutlu ederken, festival sonuna kadar ilçe halkını ve ilçeye gelecek yerli ve yabancı turistleri eğlendirecek. Yeşil Çubuk Parkı'nın yan tarafında mülkiyeti vatandaşa ait olan geniş alanda kurulan ve içerisinde elma kurdu, dönme dolap, çarpışan oto, gondol, balerin, zıp zıp, salta gibi Oyun takımları bulunan lunaparkta çocuklar için sürprizler de oluyor.

Lunapark Mesul Müdürü Mehmet Güngör, çeşitli il ve ilçelerde göstermiş oldukları eğlence sektöründeki katkılarını Çubuk'ta da göstermeyi hedeflediklerini ifade etti. Güngör, 'İşletmemiz yurt genelinde uzun yıllardır hizmet veriyor. Bu yıl işletmemiz ilk defa Çubuk'ta da çocuklar ve yetişkinler için lunapark kurdu. İnşallah yaptığımız hizmetten Çubuklu vatandaşlar ve yöneticilerimiz memnun kalırlarsa önümüzdeki yıllarda da Çubuk'ta tekrar hizmet vermeye devam ederiz' dedi.

İftar sonrası yoğunluğun yaşandığı Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği Lunapark'ta, çocuklar keyifli dakikalar geçiriyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.