YBÜ Çubuk Yerleşkende Yol ve Kaldırım Çalışması Yapıldı

YBÜ Çubuk Yerleşkende Yol ve Kaldırım Çalışması Yapıldı

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çubuk Yerleşkesinde sürdürülen kaldırım ve yol çalışmalarından dolayı Fen İşleri Dairesi Başkanı Vedat Üçpınar’a teşekkür plaketi verdi.

Çubuk Yerleşkesinde çalışmaları yerinde inceleyen Rektör Metin Doğan, yerleşkede sürdürülen çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile yerleşkenin çehresinin değiştiğini anlatan Doğan, yerleşkenin 2016-2017 eğitim öğretim yılına hazır olacağını belirtti.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Aytünç Ateş ve yüksek okul sekreteri Osman Şahbudak’ın girişimleri neticesinde Ankara büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapıldığını hatırlatan Rektör Doğan, “Çubuk Merkez Yerleşkemizde kısa sürede yol ve kaldırımlar yapıldı. Bu nedenle de Başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek Bey olmak üzere Fen İşleri Dairesi Başkanı Vedat Üçpınar’a ve bağlı birim müdürlerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kendisine verilen teşekkür plaketinden ötürü teşekkür eden Fen İşleri Dairesi Başkanı Vedat Üçpınar ise, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek Beyin talimatlarıyla Çubuk’ta çalışmalarımız devem ediyor. Yerleşkede de yaptığımız çalışmalar bu kapsamda sürdürülüyor. Bu teşekkür plaketini tüm çalışanlar adına alıyorum” ifadesini kullandı.

Daha sonra çevre düzenlemesinde emeği geçenlere sırayla plaket takdim edildi.

Konuşmalarından ardından Rektör Doğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Fatih Uşan, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Aytünç Ateş, Üniversite Genel Sekreteri Suat Cihangir, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Vedat Üçpınar, Çubuk Belediyesi Başkanı Dr. Tuncay Acehan ile beraber yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

abb-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.