Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü

Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu Maraş'dan Yozgat'a götüren helikopter bir köyün yakınlarında düştü. Kazada yaralanan Yazıcıoğlu'nun sağlık durumu hakkında henüz ayrıntılı bilgi yok.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu Kahramanmaraş'tan Yozgat'a götüren helikopter iniş sırasında düştü. Kazada helikopterdeki 5 kişi yaralandı.

Saat 13.30'da Kahramanmaraş'tan hareket eden Yazıcıoğlu ile 5 kişinin bulunduğu özel helikopter ile Yozgat'ın Yerköy ilçesi yakınlarında temas kesildi.

Bunun üzerine teknik ekiplerin yaptığı araştırmada helikopterin Yerköy yakınlarında bir dağın eteğine düştüğü anlaşıldı.

YAZICIOĞLU'NUN DURUMU

Helikopter pilotunun, 112 Acil Yardım'ı aradığı, kazada yaralananlar bulunduğunu belirterek ambulans istediği öğrenildi. Kazada, Yazıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı. Bölgeye ambulansların sevk edildiği bildirildi.Yazıcıoğlu'nun sağlık durumu henüz net olarak bilinmiyor.

İLK KEZ HELİKOPTER KİRALAMIŞTI

BBP lideriYazıcıoğlu, bu kazadan hemen önce Kahramanmaraş'da miting yaptı... Bu mitingde de ''Hazineden yardım almadan siyaset yapan tek partiyiz. İlk defa helikopter kiralayarak miting yapıyoruz'' dedi...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum