Yazıcıoğlu İçin  Mevlid-i şerif okutuldu

Yazıcıoğlu İçin Mevlid-i şerif okutuldu

25 Mart'ta Helikopteri düşerek hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu için Çubuk’ta mevlit okutularak davetlilere lokum ve gülsuyu ikram edildi.

Büyük Birlik Partisi'nin Çubuk ilçe teşkilatı tarafından organize edilen mevlit programı öğle namazından önce başladı, namazın ardından davetlilere lokum ve gül suyu ikram edildi. Pazar günü olmasına rağmen mevlit okutulacağını duyan Yazıcıoğlu'nun sevenleri Merkez Camiine sığmadı. Mevlide ve öğle namazını kılmak için camiye gelenlere girişte gülsuyu ikram edilirken, okunan hatimlerin duası da Çubuk Müftüsü Ali Canbolat tarafından yapıldı. Yediden yetmiş'e  her yaştan insanın katıldığı mevlid programında Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 yol arkadaşı için yapılan dua sırasında zaman zaman duygulu anlar yaşanırken ruhlarına Fatiha'lar gönderildi.



Mevlit programından sonra bir açıklama yapan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Muhsin Yazıcıoğlu"nun isminin Çubuk"ta yaşatmak istediklerini ifade ederek bu konuda çalışmalara başladıklarını belirtti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum