Yayla Şenliği Yapıldı

Yayla Şenliği Yapıldı

Her yıl haziran ayında yapılan geleneksel yayla şenliklerinin 6.sı 28 Haziran 2009 Pazar günü Yıldırımelören Köyü Yaylasında yapıldı

Y.Elören Köyü Geleneksel ”Yayla Şenliği” coşkulu geçti.

Her yıl haziran ayında yapılan geleneksel yayla şenliklerinin 6.sı 28 Haziran 2009 Pazar günü Yıldırımelören Köyü Yaylasında yapıldı. Çubuk Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN, Çubuk Müftüsü Ali CANBOLAT ve Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep TAŞ ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclisi Üyelerinden Ramazan SARIKAYA, İl Genel Meclisi Üyelerinden Ahmet ARSLAN ile birlikte çok sayıda dernek başkanı ve Yıldırım Elören Halkının katıldığı şenliklerde coşku zirvelerdeydi.

 

Bir doğa harikası olan Yıldırım Elören Yaylasındaki şenliklere katılanlar, yeşilin binlerce tonunun özenle sergilendiği, adeta cennetten bir köşe görüntüsündeki alanda temiz hava ve eğlenceye doydular.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Alayı, Çubuk Halk Eğitim Merkezi Seğmenleri ve Sihirli Adımlar Bale ve Dans Ekiplerinin konser ve gösterilerini sundu.Şenlikte Ankara Yenimahalle de yapılan istiklâl Marşını en güzel okuma şampiyonu Ahsen MUTLU" nun İstiklâl marşını okuması duygusal anlar yaşattı.

 

Elinoks Mutfak Gereçleri İmalatçısı olup, Y.Elörenin yetiştirdiği genç iş adamlarımızdan Yılmaz ÖZBEK"in Şenlik Ağası seçildi.Şenlikte Çubuk Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN, İlçe Müftüsü Ali CANBOLAT ve ÇUDEF Başkanı Recep TAŞ"ın söz alarak katılımcılara hitap ettiler.

 

Yayla Şenliklerimize katılarak duygularını bizimle paylaşan derneğimiz üyeleri ile değerli konuklarımızın bize ilettikleri “Gelecek Yılda Yeniden Yayla Şenliğinde Buluşma” temennileriydi.

 

Bu duygularla 6. Yayla Şenliğimize katılarak sevincimizi ve sevgimizi paylaşan tüm dostlarımıza, Yardım ve Desteğini esirgemeyen yerel yöneticilerimize minnet ve şükranlarımı sunarak sevgiler sunuyorum.

 

                                                    

 

                                                        DernekBaşkanı

                                                                     MetinTaşyürek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum