Yavuzlar AVM Dualarla Açıldı

Yavuzlar AVM Dualarla Açıldı

Yavuzlar AVM düzenlenen törenle açılırken, kurdele törene katılan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve İlçe Müftüsü Bilal Kara birlikte kesti.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı No 17/A’da Yavuzlar AVM alışveriş merkezinin açılış törenine Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, İlçe Müftüsü Bilal Kara, çeşitli firma yetkilileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Animasyon gösterilerinin yer aldığı açılış törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Üç katlı ve bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulan Yavuzlar AVM'de 52 bin 783 çeşit çeşitli ürünün bulunduğu öğrenildi.

Ramazan ve Mustafa Yavuz kardeşlerin sahibi olduğu Yavuzlar AVM'de Çubuk’un en büyük Halı, Mobilya ve Züccaciye mağazası olduğu öğrenildi.

Törende konuşan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ilçede yeni iş yerlerin hem büyük hem de farklı konseptlerde açılmaya başladığını söyledi. Her yeni işyerinin hem ekonomiye hem de istihdama büyük katkısının olduğunu dile getiren Başkan Acehan, “Yeni bir işyeri açmak ve orada istihdama katkı vermek bir ibadet niteliğindedir. Çubuk’ta yeni iş yerleri açılıyorsa bu demektir ki bu şehirde ekonomi iyi yolda gidiyor. Çubuk’ta dinamik bir ticari hayat var. Son zamanlarda yeni işyerleri yeni konseptlerde açılmaya devam ediyor. Kimi 3 kişiye kimi 50 kişiye iş ve istihdam sağlamaya devam ediyor. Örneğin bu işyerimiz 18 kişiye iş veriyor. İş yeri sahiplerine istihdama katkıda bulundukları için teşekkür ediyorum. Çubuk’ta ne kadar iş sahası, ticaret yerinin açılması şehrin büyüdüğünü ve geliştiğini gösteren bir faktördür. Bu açıdan bu yeni işyerinin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Allah tüm esnafımızın, işini gücünü rast getirsin ve bol kazançlar versin. Açılışın hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından işyeri İlçe Müftüsü Bilal Kara tarafından yapılan dua sonrası hayırlı olsun dilekleri ile açıldı.

Yavuzlar AVM'nin açılış kurdelesini Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, İlçe Müftüsü Bilal Kara, Ramazan ve Mustafa Yavuz kardeşler birlikte kesti.

2dsc07026-tile.jpg2dsc07004-tile.jpg

2dsc07079-tile.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.