Yavuzlar AVM açıldı

Yavuzlar AVM açıldı

Çubuk’ta yaklaşık 17 yıldır Halı, Züccaciye, Ev Tekstil, Beyaz Eşya ve Elektronik Ev ürünlerinde hizmet veren Yavuz Halı, sektörde hedefini ve gücünü büyüterek Ankara Bulvarı üzerine Yavuzlar AVM’yi açtı.

İlçenin önde gelen firmalarından Yavuz Halı, Yavuzlar AVM’yi kurarak sektördeki gücüne güç kattı. Ankara Bulvarı No:17/A da hayata geçirilen Yavuzlar AVM Alışveriş Merkezi kapılarını ziyaretçilere açtı. Toplam 1500 metrekare ve 3 katlı olarak hizmete açılan Yavuzlar AVM, Çubukluları yüzlerce çeşit ürünle buluşturacak.

İçerisinde beyaz eşya, elektronik, züccaciye, halı, ev tekstili, ev dekorasyonu, Televizyon, Mobilya çeşitleri gibi bir çok ürünü bir arada bulunduran ve rahatça gezilebilecek imkan sunan Yavuzlar AVM, ilçeye yakışır bir alışveriş merkezi kazandırmanın haklı gurunu yaşıyor.

Başta halı olmak üzere sektöründe lider markaların bayiliğini yapan Yavuzlar AVM, müşterilerinin isteği ve zevkine göre kendi imalathanelerinde ürettiği oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları, TV üniteleri ve çocuk odalarını satışa sunuyor. 

Yavuzlar AVM müşterilerine kapılarını açarken, elektrikli eşyalarından mutfak gereçlerine, hediyeliklerden çeyiz setlerine kadar geniş bir yelpazede ürünlerini açılışa özel indirimlerle müşterilerine sunmaya hazırlanıyor.

Sektördeki yeni konseptle hizmete giren Yavuzlar AVM hakkında bilgi veren Yavuz Halı Sahiplerinden Ramazan Yavuz, “Köklü geçmişe sahip bir firma olmanın verdiği gururla, Çubuk’un en büyük Halı, Mobilya ve Züccaciye AVM’sini açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni Yavuzlar AVM aylarca süren profesyonel bir çalışmanın ürünüdür” dedi.

Amaçlarının kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlarla Çubuk halkına sunmak olduğunu ifade eden Ramazan Yavuz, her türlü evde kullanılan ürünlerin bir arada bulunabileceği konseptle yüzlerce marka ve modeli bünyelerinde barındırdıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Sektörümüzde hem kalite hem de fiyat anlamında oldukça iddialıyız. Kaliteli ve uygun fiyatta olan ürünlerimizi Çubuk halkının beğenisine sunuyoruz. Güzel bir mağaza açtık. Yeni mağazamızda ‘Mutluluk Evde Başlar’ sloganıyla yola çıktık. Bu kapsamda bizim işimiz, hanımların ve beylerin evlerinde geçirecekleri zamanı eğlenceli hale getirmektir. Mutfaklar başta olmak üzere evin tüm köşesini renklendirmek için çalışıyoruz. Geniş ürün çeşitlerimizle ister sevdiklerinize ister evinize en uygun olanı seçmek ise size kalıyor. Farkı anlamak için mağazamızın kapısından girmeniz yeterli. Tüm ilçe halkımızı mağazamıza davet ediyoruz.”

Yavuzlar AVM’nin ürün çeşitliliği hakkında bilgi veren Yavuzlar AVM Sahiplerinden Mustafa Yavuz ise, en kaliteli ve en gözde ürünleri müşterilerine getirdiklerini söyledi. Açılışa özel fiyatlarla müşterilerine sürpriz yapacaklarını aktaran Mustafa Yavuz, “Müşterilerimizin mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Yaklaşık 17 yıldır hizmet verdiğimiz Çubuk için en güzellini yapmak bizleri gururlandırıyor” diye konuştu.  

3dsc04721-vert3.jpg3dsc04721-vert2.jpg3dsc04721-vert3-001.jpg6dsc04725.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.