Yaşlı Adam, Kuyuda Ölü Bulundu

Yaşlı Adam, Kuyuda Ölü Bulundu

Çubuk 'ta Akkuzulu Mahallesinde, prostat ameliyatı sonrası bunalıma girdiği öne sürülen ve gece ayakkabılarını giymeden dışarı çıkan yaşlının cesedi, evinin yakınındaki 16 metrelik kuyuda bulundu.

Alınan bilgiye göre, Akkuzulu mahallesinde oturan 4 çocuk babası Yaşar Baş (63), 1.5 ay önce geçirdiği prostat ameliyatından sonra bunalıma girdi. Dün akşam evinde konuklarıyla saat 24.00'e dek oturan ve bu sırada sık sık bunaldığını dile getiren Baş, 2 oğlu ve aileleriyle kaldığı evden gece kimseye haber vermeden ve ayakkabılarını giymeden pijamalarıyla dışarıya çıktı. Ailesi, Baş'ın evde olmadığını sabaha karşı farketti. Muhtar ve vatandaşların da bulunduğu 100 kişilik grup, çevrede arama çalışması başlattı.

Aramalardan sonuç alamayan muhtar Necip Olmuş ve komşular, Baş'ın, evin 25 metre uzağındaki kuyuya atlayarak intihar ettiği kuşkusuyla yetkililere haber verdiler.

Olay yerine gelen itfaiye ekibi ve balıkadamlar, ağzı kapalı olan 16 metre derinliğinde ve 1 metre genişliğindeki kuyuda kamera yardımıyla arama yaptı, ancak bir sonuca ulaşamadı. Muhtar Olmuş'un verdiği bilgiye göre, tatmin olmayan mahalle sakinleri, demir çubuk yardımıyla kuyunun dibini yoklarken, Baş'ın şapkasına rastladılar. Bunun üzerine ekiplere yeniden haber verildi.

Olay yerine gelen ekipler, uzun çalışmalar sonucu kuyuda buldukları yaşlı adamın cesedini dışarıya çıkardılar.

Ceset, otopsi için Halil Şıvgın Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.