Yaratıcı Drama Semineri

Yaratıcı Drama Semineri

Çubuk Milli Eğitim Müdürlüğünden Yaratıcı Drama Semineri...

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Yaratıcı Drama Semineri' konulu seminer, ilçede bulunan öğretmenlerin katılımıyla Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda yapıldı.

Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak'ın istekleriyle koordine edilen semineri, Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Müdürü Hayati Tamer, Çubuk Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Tülay Zengin, Çubuk Rehberlik ve Araştırma Merkezi Öğretmeni H. Meltem Karatepe verdi.

İletişim etkileşim çalışmaları, gruba uyum ve güven çalışmaları, rol oynama ve doğaçlama, yaratıcı drama ve duyu çalışmaları, sanat eğitimi ve yaratıcı drama, yaratıcı drama ve empati, yaratıcı drama ve özel eğitim ve yaratıcı drama yöntemiyle bağımlılık yapan maddelere karşı kendini koruma eğitiminde drama konusunun işlendiği seminer 10 gün 30 saat olarak düzenlendi. Seminerde uygulama yapılan anlar seminere katılanlara neşeli dakikalar yaşattı. Seminerin çok faydalı olduğunu ifade eden katılımcılar, katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve seminerin düzenlendiği Yıldırım Beyazıt İlköğretim Müdürlüğü'ne teşekkür ettiler.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.