Yakıt Giderlerinde %200 Kara Geçtik

Yakıt Giderlerinde %200 Kara Geçtik

Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Müdürü Bekir Aslan, hastanede yakıt da doğal gaz sistemine geçilmesinin ardından yaklaşık yüzde iki yüze yakın tasarruf sağlandığını belirtti.



Göreve başladığı Temmuz 2008 ayından itibaren Hastanede bir çok yenilikler yaptıklarını ifade eden Hastane Müdürü Bekir Aslan, bunlardan en önemlisinin ilçeye yeni gelen doğal gazın hastanede kullanılmaya başlaması olduğunu belirtti. Doğal gaza geçilmesi ile önceki yıllarda yaklaşık 250Bin TL olan ısınma giderlerinin bu yıl 80 Bin TL yi bulmayacağının altını çizen Aslan, bu uygulama ile hem tasarruf edildiğini hem de ilçe merkezinde bulunan hastanenin çevreyi kirletmediğini vurguladı.

Yapılan yenilikler ile ilgili Aslan şunları kaydetti:"" Göreve başladığım günden itibaren ilk önce yaptığımız uygulama doğal gazın hastanede kullanılmasını sağlamak oldu. Doğal gaz ilk yatırım maliyeti yüksek olmakla birlikte bir yılda kendini amorti edecek bir yatırımdır. Daha sonra hastanenin fiziki düzenlemelerini yeniledik. Hastanenin çevre düzenlemesini yeniledik. Hastalarımızın hasta kabulde uzun kuyruklar oluşturup beklemelerini önlemek için bilgi işlem personelimizi sabah 07:00"de göreve başlamalarını sağladık. Bilgi işlemde yapılan yeniliklerle birlikte kırtasiye giderlerini de en aza indirmeyi sağladık. Hastanemizde birkaç tahlil haricinde hastamızın aynı gün muayenesi sonuçlanmaktadır. Hastanede günlük ortalama bin poliklinik hastasına hizmet vermekteyiz, gerektiğinde aynı gün ya da 1-2 gün içinde hastalarımızı hastaneye yatıra bilmekteyiz"" dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum