Y.Elören Köy Konağı Hizmete Girdi

Y.Elören Köy Konağı Hizmete Girdi

Yıldırımelören Köyü Kalkındırma, Eğitim, Kültür, Yardımlaşma Derneğinin 2005 yılında başladığı Köy Konağı törenle hizmete açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan açılış törenine, AKP İlçe Başkan Tuncay ACEHAN ve Yönetim Kurulu, Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep TAŞ, Yıldırım Ahalisi Dernek Başkanı Ercan ARSLAN, İlçe Müftüsü Ali CANPOLAT, İlçe Tarım Müdürü Cengiz AKBAYRAK, AKP İl Genel Meclis Üyesi Ahmet ASLAN, AKP Belediye Meclis Üyesi, Dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dernek Başkanı Metin TAŞYÜREK"in yapmış olduğu açılış konuşmasında"Hizmete giren köy konağı yapımında emeği geçen tüm hayırseverlere ve bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan katılımcılara şükranlarımı sunuyorum dedi.


Daha sonra sırası ile AKP İlçe Başkanı Tuncay ACEHAN, İlçe Müftüsü Ali CANPOLAT, Federasyon Başkanı Recep TAŞ ve Yıldırım Ahalisi Dernek Başkanı Ercan ARSLAN birer konuşma yaparak bu güzel gündeki heyecanı ve mutluluğu paylaştılar.

Köydeki birlik ve beraberliğin, kaynaşmasının, kültürel paylaşımın gelecek nesilleri aktarılması hizmetinde kullanılacak Köy Konağının açılışından sonra başkan Taşyürek misafirlere konağı gezdirirken şunları söyledi" Köyde evi olmayan ve dışardan gelen misafirlerin ağırlandığı misafirhane, öğrencilerin eğitim ve öğretiminde kullanıldığı, bilgisayar destekli kütüphane, dernek ve muhtar yönetim odaları ile modern bir köy konağını hizmete soktuk. Bu hizmeti köyümüze ve ilçemize kazandıran dernek yönetimine ve muhtar başta olmak üzere, bu konağın yapımında maddi ve manevi katkı sağlayan herkese şükranlarımızı sunarız. Bu hizmetlerin ilçemiz genelinde artarak devam etmesini diliyoruz."dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.