Y.Beyazıt Üniversitesine Dekan Ataması Yapıldı

Y.Beyazıt Üniversitesine Dekan Ataması Yapıldı

Çubuk’ta kurulmasına karar verilen Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin yeni atanan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami Akkuş, Çubuk’ta incelemelerde bulundu.

                Çubuk’ta kurulmasına karar verilen Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin rektörünün atanmasının ardından YÖK’te dün yapılan toplantıyla üniversitede açılacak Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinin Dekanlığına Prof. Dr. Abdullah Çavuşoğlu atanırken, Tıp Fakültesi Dekanlığına Ankara Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Selami Akkuş atandı. Ayrıca Üniversitenin Genel Sekreterliğine Çankırı Karatekin Üniversitesi Genel Sekreteri Suat Cihangir atandı. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına ataması yapılan Prof. Dr. Akkuş ve Genel Sekreter Suat Cihangir ayağının tozu ile Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’i ziyaret etti.

                Ziyaretin ardından Başkan Özden ile birlikte ilçede yeni yapılan Çubuk Devlet Hastanesini de incelemelerde bulunan Prof. Dr. Akkuş, Genel Sekreter Cihangir’e İl Sağlık Müdürü Mustafa Aksoy ve Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan eşlik etti. Hastanenin plan ve projeleri ile yapılan tefrişatını inceleyen heyet daha sonra rektörlük binası olarak tahsis edilen Esenboğa Belediyesi hizmet binasında incelemelerde bulundular.

                Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Prof. Dr. Akkuş, şunları söyledi:

’’Dün akşam atamamız yapıldı. Bu günde hem Çubuk Belediye Başkanımız Lokman Özden’i ziyaret edelim, hem de çalışma alanlarımızı görelim istedik. Genel sekreterimiz ile birlikte ilk etapta nasıl bir çalışma yapmamız gerekiyor onları belirlemek ve kafamızda canlandırmak istedik. Üniversitemiz ve Tıp Fakültemiz ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun’’ dedi

                İncelemelerin ardından rektörlük binasının önünde heyet hatıra fotoğrafı çektirdi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.