Vergi Haftası kutlandı

Vergi Haftası kutlandı

19. Vergi Haftası tüm yurtta olduğu gibi Çubuk’ta da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Vergi, toplumun kalkınmasındaki ve ekonominin büyümesinde ki öneminin tüm toplum kesimlerine benimsetilmesi ve vergiye gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kamuoyuna kazandırılması amacıyla her yıl düzenlenen geleneksel “VERGİ HAFTASI” nın 19.ncusu bu yıl 25 Şubat 2008- 02Mart 2008 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Vergi Haftası münasebetiyle Vergi Haftası etkinlikleri ilçede 25/02/2008 tarihinde saat 09:00"da Vergi Dairesi Müdürü ve Personellerince Atatürk Parkında bulunan Atatürk büstüne Çelenk konarak başladı. Saat 14.00"de Vergi Dairesi Müdürü ve Çalışanları İlçe Kaymakamı Meftun Dallı"yı makamında ziyaret ettiler.

Ayrıca Y.Selim İlköğretiminden 45 kişilik 5. sınıf öğrenci grubu Çubuk Vergi Dairesini ziyaret ettiler. Vergi Dairesi Müdürü Ferda Yürekli tarafından dairede yapılan iş ve işlemler hakkında öğrencilere bilgi verdi. Öğrencilere vergi haftası dolayısıyla çeşitli hediyeler verdi.

İlçede bulunan yerel basın temsilcileri, Çubuk Esnafı ve sivil toplum kuruluşları da ziyaret edilerek Vergi Haftasının önemi anlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum