VERGİ DAİRESİNDEN MÜDÜR YARDIMCISINA VEDA YEMEĞİ

VERGİ DAİRESİNDEN MÜDÜR YARDIMCISINA VEDA YEMEĞİ

Çubuk Vergi Dairesi personeli, Kocaeli Vergi Dairesine Müdür olarak atanan Müdür Yardımcısı Dursun Kaçar’ a ilçemizdeki bir lokantada “veda yemeği” düzenledi.

Ağustos 2012 tarihinden itibaren Çubuk Vergi Dairesi Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Dursun Kaçar, Gelir İdaresi Başkanlığı Yönetici Atama Yönetmenliği gereği yapılan ‘Vergi Dairesi Müdürlük’ sınavını kazanarak Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Dairesi Müdürü olarak atanmıştı.

 

Çubuk Vergi Dairesi Müdürlüğündeki görevinden ayrılan Dursun Kaçar onuruna Çubuk Vergi Dairesi Müdürlüğü çalışanlarınca ilçemizdeki bir lokantada bir veda yemeği düzenlendi.

 

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Çubuk Vergi Dairesi Müdürü Hüseyin Taşgın “Dursun Kaçar ile birlikte Ağustos 2012 ayından beri Çubuk Vergi Dairesi Müdürlüğü’nde iki buçuk yıla yakın bir süredir birlikte görev yaptık. Onunla güzel anılarımız oldu. Onun arkadaş ve dostluğunu hiçbir zaman unutmayacağız.

 

Dursun Kaçar, görevine bağlı, dürüst, çalışkan, çevresinde sevilip sayılan ve son derece saygılı bir kişiliğe sahip bir insandır. İçimizden ayrılması Vergi Dairesi çalışanlarını üzmüştür. Ancak bir üst göreve atanmıştır, bu ise bize bir sevinç kaynağı olmuştur.

 

Çubuk Vergi Dairesi Müdürlüğü’ndeki çalışmaları ve kurumumuza sağlamış olduğu katkılarından dolayı kendisine personelim adına teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim.”

 

Bu nazik jest için çok mutlu ve duygulu olduğunu ifade eden Dursun Kaçar ise çalışma arkadaşlarına hitaben yaptığı konuşmada “Çubuk Vergi Dairesi Müdürlüğü’nde huzurlu bir ortamda görev yaptım. Sizlerle birlikte burada 2,5 yıl görev yaptım.

 

Bu süre zarfında görevimi eksiksiz ve zamanında yapmaya gayret ettim. Hep birlikte güzel ve başarılı çalışmalara imza attığımızı düşünüyorum. Bu bir veda değil. Sizlere kapım her zaman açık. Bundan sonra da inşallah her zaman bir araya geleceğiz.

 

Siz mesai arkadaşlarımdan ve Çubuk halkından hep memnun kaldım. Çubuk ilçesini çok sevdim. Yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edindim.

 

 Görev icabı ayrılmak zorunda kalıyorum. Ama gönlüm hep sizinle olacak. Sizleri hiç unutmayacağım. Ben size hakkımı helal ettim, sizlerde helal edin.”

 

Neşeli geçen yemekte çeşitli sohbetler yapıldı.

 

Çubuk Vergi Dairesi Müdürü Hüseyin Taşgın, Kocaeli Vergi Dairesi Müdürü olarak atanan çiçeği burnunda yeni müdür Dursun Kaçar’a personeli adına bir hediye paketi takdim etti.

 

Dursun Kaçar’a, yeni görevinde başarılar dileriz.

           

veda-yemegi01.jpgveda-yemegi02.jpgveda-yemegi03.jpgveda-yemegi04.jpgveda-yemegi05.jpgveda-yemegi06.jpgveda-yemegi07.jpgveda-yemegi08.jpgveda-yemegi09.jpgveda-yemegi10.jpgveda-yemegi11.jpgveda-yemegi12.jpgveda-yemegi13.jpg

 

            

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.