Vefa Yemeğinde Bir Araya Geldiler

Vefa Yemeğinde Bir Araya Geldiler

AK Parti Çubuk İlçe teşkilatı tarafından yeni ve eski yöneticiler bir araya gelerek birlikte yemek yediler.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’de gerçekleştirilen Vefa Yemeği isimli toplantıya, AK Parti Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubuk Belediyesi eski başkanlarından Adem Tuğluca, Lokman Özden, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, eski ilçe başkanlarından Bahri Yılmaz, İlhami Taşkesti ve bugüne kadar parti yönetiminde görev yapanlar katıldı.

Ak Parti’nin kurulduğu yıldan bu tarafa hizmet eden tüm partililere teşekkür eden Demirbaş, bundan sonra da tüm nefisleri ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürmeleri gerektiğini anlattı.

Kendilerin emaneti daha ileriye taşımak istediğini dile getiren Demirbaş, “Teşkilatlar olarak elbette hepimizin bir noksanlığı, yanlışlığı olmuştur. İnsanız elbette hepimiz kusur ve hata yapabiliriz, unuta biliriz. Ama bir ailede küskünlükler ve kırgınlıklar uzun sürmemelidir. Amaç bu ülkeye hizmet etmekse, bütün teşkilat mensupları olarak birlikte hareket etmemiz gerekmektedir. Yapmış olduğumuz toplantılarla, geçmişten günümüze derneğimizde başkanlık ve yöneticilik yapmış üyelerimizin bilgilerinden ve tecrübelerinden istifa ediyoruz. Bu güzide emaneti daha ileriye taşımaya çalışıyoruz” dedi.

Daha sonra konuşan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, 1 Kasım genel seçimlerinin herhangi bir siyasi partiye karşı yapılmadığını 7 düvele karşı yapıldığını kaydetti. Uluslararası güçlerin AK Parti’yi cezalandırmaya çalıştığını iddia eden Başkan Acehan, “Uluslararası güçler ve şebekeleri Recep Tayyip Erdoğan’ı, reisimizi cezalandırılması gereken ve gözden çıkarılması gereken bir lider olarak görüyor. Geçmişte kendilerine baş kaldıran liderlere yaptıklarını reisimize de yapmak istiyorlar. Çünkü reisimiz Tayyip Erdoğan, ‘dünya beşten büyüktür’ demiştir ve çevremizde ki tüm masum, mazlum insanlara, ülkelere kol kanat germiştir. Bu iki nedenle 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin iktidara getirilmemesi için bütün dış ve bu güçlerin içerideki yardakçıları ve taşeronları var güçleri ile çalışmaktadır. Bu nedenle biz bu seçimi yedi düvele karşı yapıyoruz” diye konuştu.

Daha sonra konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz, AK Parti’nin kurulduğu yıldan bu tarafa hizmet edenleri bir arada görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

Siyasete çocuk yaşta başladığını hatırlatan Yılmaz, meselenin kendisinin milletvekili olma meselesi olmadığını ifade ederek,”AK Parti bir dava, ülke ve ümmet meselesidir. Onun için biz buradayız. Biz bu işlere başladığımızda çocuk yaştaydık. Bu işlere başlama nedenimiz ne meclis üyesi olmak, ne belediye başkanı olmak, nede de milletvekili olmaktı. Bizim meselemiz ülkeyi tarihte olduğu gibi hak ettiği yerlere getirebilecek milli insanlar tarafından yönetilmesiydi. Bunu da hep birlikte başardık.  Eğer bugün Türkiye’de başörtüsü meselesi, İmam Hatip meselesi, Kur’an Kursu meselesi çözülmüşse, kişi başına düşen milli gelir 2 bin dolarlardan 10 bin dolarlara çıkmışsa, bugün Türkiye, sadece Türkiye’de ki değil dünyada ki mazlumlara yardım edebilecek noktaya gelmişse işte bütün bunlarda hepinizin emeği var. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

 

Birlikte hareket etmenin önemine işaret eden Yılmaz, ’’Bölge insanınızdan milletvekilimiz olsun olmasın, siz bir olduğunuz müddetçe, beraber olduğunuz müddetçe Allah’ın izniyle sizin her dediğiniz yapılıp her istediğiniz gerçekleşir’’diye konuşarak, tüm teşkilat üyelerini ve partilileri genel seçimde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya davet etti.

7 Haziran seçimlerinden sonra Çubuk ile ilgili yaptığı çalışmalardan da bahseden Yılmaz, ’’Belediye Başkanımız Tuncay Acehan beyle birlikte Çubuk Şehir Stat’ı ve gençlik merkezi sorununu çözdük. İnşallah önümüzdeki günlerde burada inşaat başlayacak. Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürüne ait boş duran 800 kapasiteli yurda Ankara’da eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerin yerleşmesini sağladık. Aynı zamanda öğrencilere merkeze gelip gitmeleri için Ego Genel Müdürü ile görüşerek servis ayarladık’’ şeklinde konuştu.  

Toplantı, daha sonra Çubuk Belediyesi kurucu ilçe başkanlığı yapan ve bir dönem belediye başkanlığı yapan Adem Tuğluca, bir önceki dönem belediye başkanlığı yapan ve şuan ASKİ yönetim kurulu üyesi olan Lokman Özden ile eski ilçe başkanlarından Bahri Yılmaz ve İlhami Taşkesti de birer konuşma yaparak konuşmalarında Ayhan Yılmaz’a daha çok destek olunmasını dile getirerek, birlik beraberlik mesajları verdiler.

vefa--vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.