Vedat Bilgin Çubuk’ta ziyaretlerde bulundu

Vedat Bilgin Çubuk’ta ziyaretlerde bulundu

Çubuk’u ziyaret eden Ak Parti Ankara 2. Bölge 4. Sıra Milletvekili adayı Vedat Bilgin, ilçede esnaf ziyaretlerinde bulunurken, Lila Bistro’nun da açılışına katıldı.

Ak Parti Çubuk İlçe Teşkilatının seçim çalışmaları için Çubuk’a gelen Ak Parti Ankara 2. Bölge 4. Sıra Milletvekili adayı Vedat Bilgin, Çubuk’a kalitesiyle, güveni ve çalışma şekli ile farklı bir hava katacağına inanılan Lila Bistro’nun açılışına katıldı.

Daha sonra Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş eşliğinde ilçede esnaf ziyaretlerinde bulunan Bilgin, Kıbrıs Caddesinde kendisine ikram edilen simitten yanında bulunanlara ikram etti. Aynı caddede bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Bilgin ve beraberindekiler, taksici esnafın sorunlarını dinledi.

Seçilmesi durumunda kendisinden ilçeye istihdamı artıracak yatırım talep eden vatandaşlara bu konularda çalışacaklarını ifade eden Bilgin, Çubuklu taksicilerin de T plaka sorununu ve ilçedeki ulaşım sorununu yakından takip edeceğinin sözünü verdi.

Daha sonra Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret eden Bilgin, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.     

vedat-1.jpgvedat-2.jpgvedat-3.jpgvedat-4.jpgvedat-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.