Vardar Ticaret Pursaklar’da Açıldı

Vardar Ticaret Pursaklar’da Açıldı

Yıllardır Çubuk’ta beyaz eşya, mobilya ve halı sektöründe faaliyet gösteren Vardar Dayanıklı Tüketim Maddeleri şube sayısına bir yenisini ekleyerek Pursaklar Belediye Caddesi Üç Hisar AVM’de Samsung ana bayisi olarak açıldı.

Yıllardır Çubuk’ta beyaz eşya, mobilya ve halı sektöründe faaliyet gösteren Vardar Dayanıklı Tüketim Maddeleri şube sayısına bir yenisini ekleyerek Pursaklar Belediye Caddesi Üç Hisar AVM’deSamsung ana bayisi olarak açıldı. Mağazada Samsung tarafından üretilen tüm ürünleri bulabileceksiniz.

Çubuk’un en önemli firmalarından biri olan Vardar Dayanıklı Tüketim Maddeleri, ticaret hayatında her geçen gün yeni gelişmelere imza atıyor. Geçtiğimiz yıl Çubuk’ta SamsungElectronics Fabrika Satış Mağazasını açan Vardar Dayanıklı Tüketim Maddeleri, bu yılda Pursaklar ilçesinde SamsungElectronicsFabrika Satış Mağazasını faaliyete geçirdi.

Mobilya ve beyaz eşya sektöründe liderliği bırakmayan ve kendini kanıtlayan Vardar Dayanıklı Tüketim Maddeleri dünya elektronik devi Samsung’u da bünyesine kattıktan sonra hızla büyümeye başladı. Çubuk dışında ilk şubelerini Pursaklar’a açtıklarını söyleyen Vardar Dayanıklı Tüketim Maddeleri Müdürü Ali Vardar, açtığımız mağazamızda Samsung'un bütün ürünlerinin satıldığını belirtti.

Samsung markasının Beyaz eşya, televizyon, Çamaşır makinesi, elektrikli süpürgeler, bilgisayar ve ürünleri ile akıllı telefonlar ve tablet gibi ürünlerle Pursaklar’a girdiklerini dile getiren Ali Vardar:

“Müşterilerimizin talepleri ve dostlarımızın tavsiyesi ile bir yatırım kararı daha aldık. Dünyanın teknoloji devlerinden Samsung'un bölge bayiliğini aldıktan sonra şubeleşme yoluna gitmeye kararı verdik. Samsung markasıyla ikinci şubemizi Pursaklar’da açtık. Samsung mağazası ile Pursaklar da önemli bir açık kapanmış oldu. Çubuk’tan sonra Pursaklar’da da Samsung ürünlerinin doğrudan satıldığı ender mağazalardan birini daha hizmete açtık. Samsung'un bütün ürünlerini Pursaklar’lı hemşerilerimiz mağazamızdan temin edebilecekler. İnşallah burada kaliteli, kusursuz, hızlı ve sürekli hizmeti Pursaklarlımüşterilerimize de sunacağız” ifadelerini kullandı.

ali-vardar.jpgmagaza-ici.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.