Vali'den Şampiyonlara takdir

Vali'den Şampiyonlara takdir

Ankara Valisi Kemal Önal, Avrupa Birliği bilgi yarışmasında büyük başarı elde ederek Ankara birincisi olan Çubuk Anadolu Lisesi Öğrencilerini makamın'da kabul etti.

Avrupa Delegasyonu'nun düzenlediği AB Bilgi Yarışması'nda büyük başarı elde ederek, Ankara birincisi olan Çubuk Anadolu Lisesi öğrencilerini ve danışman öğretmenlerini makamında kabul etti.



Başarılarından dolayı öğrencileri kutlayan Vali ÖNAL, yarışma hakkında bilgi aldı. Önal, 8-9 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek Türkiye finallerinde 15 ille yarışacak öğrencilere başarılar  diledi. Kabule, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur TOPRAK, Şube Müdürü Salih KAHRAMAN, 9. sınıf öğrencileri Tuğbanur YERLİ, Harun ÇELİK, Elif GEDİK ve Tolga USTA, Okul müdürü Fevzi MAMAN ve danışman öğretmen Emine DUMAN katıldı.


Vali Kemal ÖNAL;
"Şimdiki çoçuklar AB, Türk Tarihi ile ilgili sorulara cevap veriyor. Artık onlar bu bilgilerini yarıştırıyor"dedi. Öğrencilere hangi mesleği tercih edeceklerini soran ÖNAL, hukuk, uygulamalı matematik, tıp ve beyin cerrahı yanıtlarını aldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum