Vah vah! Zavallı Memati

Vah vah! Zavallı Memati

Önceleri sokaktaki halk ondan korkuyormuş. Şimdi ise hepsi acıyor.

Kanaltürk'te ekrana gelen Berrin Civil Şeker'in sunduğu 'Gecenin Rengi' programına Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Memati'si Gürkan Uygun, konuk oldu.

Berrin konuğuna "Sokakta seni gören korkup kaçıyor mu?" şeklinde bir soru yöneltince Uygun, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Ürkenler oluyordu dönem dönem. İlk başladığında daha çok ürküyordu insanlar. Ama son bu işkence sahnelerinden, eroin sahnelerinden sonra insanlar daha çok acıyıp üzülmeye başladılar galiba. Yaklaşıp teselli edenler de var. Biraz işime de yaradı."

Sokakta karşılaştığı insanların kendisine ismi ile hatip etmediğini 'Memati' olarak seslendiklerini anlatan Uygun, bunun kendisine bir süre zorluk yaşatacağını ve bunu aşmaya çalışacağını belirtti.

Dizinin son bölümlerinde çok fazla işkenceye maruz kaldıklarını ve sürekli pusuya düştüklerini anlatan Gürkan Uygun, "İnşallah toparlanacak. Biz karşı atağa geçmeye niyetliyiz de senaristlerimiz bakalım ne yapacaklar" diye konuştu.

Biraz seyircinin dolması için bu tür sahnelerin yoğun olarak kullanıldığını ifade eden Gürkan Uygun, "Hikayelerde olan şeyler bunlar. Biraz kahramanlarımızın yerine koydukları için insanlar kendilerini sonuçta o acıyı, sıkıntıyı insanlar da yaşadıkları için belirli bir eziklik oluyor insanlarda. Onu görebiliyoruz da yaşıyoruz da. Sonuçta insanlar bir patlama bekliyor tabii" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.