Uyuşturucu bağırsaklarından çıktı

Uyuşturucu bağırsaklarından çıktı

Esenboğa Havalimanı'nda Paraguay uyruklu bir kişinin bağırsaklarına saklanmış şekilde bin 150 gram kokain ele geçirildi. Olmedotorrs, Esenboğa Havalimanı'nda rahatsızlanınca polis tarafından yakalandı.

 

 
 
Arjantin'den yolan çıkan Cesar Olmedotorrs(20) isimli uyuşturucu kuryesi, Brezilya ve Hollanda üzerinden Esenboğa Havalimanı'na geldi. Uyuşturucu kuryesi, Esenboğa Havalimanı'nda rahatsızlandı ve şüpheli hareketleriyle polisin dikkatini çekti. Esenboğa'da görevli narkotik ekipleri tarafından yakalanan Olmedotorrs, muayeneden geçirildi. Muayenede bağırsaklarında kokain bulunduğu tespit edildi. Çubuk Adliyesi'ne gönderilen Olmedotorrs, tutuklanarak ceza evine gönderildi..
Olmedotorrs, ifadesinde, kokainin bağırsaklarına nasıl yerleştirildiğini anlattı. Olmedotorrs, kendisine uyuşturucu ilaç verildikten sonra kokainin paketler halinde makatından (anüs) bağırsaklarına sokulduğunu ifade etti. Olmedetorrs, ülkesinde kâğıt teknisyeni olarak çalıştığını ve aylık 500 dolar kazandığını, bu işe daha fazla para kazanmak için girdiğini kaydetti.
Olmedotorrs, kokaini Ankara'da bir otelde satılan kişiye teslim edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.