Uygun fiyatlı uçak biletinin yeni adresi Hepfly.com

Uygun fiyatlı uçak biletinin yeni adresi Hepfly.com

Uygun fiyatlı uçak biletinin yeni adresi Hepfly.com

 

3.yaşına girerken global pazardan da pay almak isteyen Ucakbileti.com hem alt yapısını hem de markasını yeniledi. Hepfly web sitesi ve mobil uygulamaları sayesinde yurtiçi ve yurtdışı uçak biletlerini anında sorgulayıp, Saniyeler içinde ve güvenle uçak biletinizi hepfly.com adresinden satın alabiliyorsunuz.

 

Internetten uçak bileti satın almak isteyenlerin havayolu şirketlerinin kendi web sitelerini ve mobil uygulamalarını kullanmak yerine karşılaştırmalı uçak bileti motoru Hepfly websitesini tercih etmelerinin birkaç sebebi bulunuyor. Bunların başında; tek sorguda tüm havayolu firmalarının uçuş, saat ve fiyat bilgilerinin aynı ekranda gösterilmesi, gidiş dönüş farklı havayolu biletleri satın alarak seyahat edebilme olanağı, 9 taksit imkanı ile yurtiçi ve yurtdışı tüm uçak biletlerinin alınabilmesi, hızlı web sitesi ve mobil uygulamalar sayesinde kullanıcı deneyimini çok daha iyi hale getiriyor olması yer alıyor.

Hepfly.com, hızlı alt yapısıyla Türkiye’nin en hızlı uçak bileti arama sitelerinden biridir. Hepfly’da uçak bileti almak için birkaç adımı takip etmeniz yeterli olacaktır. Nereden, nereye gideceğinizi belirleyip, uçacağınız tarihleri ve yolcu sayısını seçerek sorgulama yaptığınızda, site saniyeler içinde en uygun uçak bileti alternatiflerini sıralar. Hepfly.com’da Pegasus, AtlasGlobal, Onur Air, Bora Jet, THY, Sunexpress, Anadolu Jet gibi farklı havayolu firmalarının uçak bileti seçeneklerini inceleyip en uygun bileti hızlı ve güvenli bir şekilde satın almak mümkün.

Hepfly’dan bilet almak oldukça kolay. Biletinizi almak için siteye sadece bilgisayarınızdan değil, sitenin mobil ara yüzü sayesinde tablet cihazlarınızdan ve akıllı cep telefonlarınızdan da erişebiliyorsunuz.

Hepfly.com, verdiği hızlı hizmetin yanı sıra güvenlik konusunda da kullanıcılarının yanında yer alıyor. Ödeme sayfaları dahil, tüm alt yapısı dünyanın önde gelen SSL sağlayıcısı GeoTrust Global CA tarafından güvende olan hepfly.com’da, güvenli bir şekilde uçak biletinize sahip olabilirsiniz. Ödeme esnasında 3D sistemini seçtiğinizde kredi kartınızın bağlı olduğu cep telefonunuza bir şifre geliyor ve bu şifreyi ekranda beliren sayfaya girdiğinizde alışverişiniz gerçekleşiyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.