UYGULAMA ATÖLYESİ GAZETE ÇIKARDI‏

UYGULAMA ATÖLYESİ GAZETE ÇIKARDI‏

lçe Milli Eğitim Müdürlüğü kapsamında Çubuk Kaymakamlığı ve Çubuk Belediyesinin katkıları ile geçtiğimiz yıl kurulan Çubuk Matematik, Fen teknoloji, Teknoloji ve Tasarım Uygulama Atölyesi öğrencileri, öğretmenlerinin önderliğinde gazete çıkardılar.

Çubuk ilçesinde hizmet veren Teknoloji ve Tasarım Uygulama Atölyesi öğrencileri, atölyede ve ilçede eğitim alanında yapılan faaliyetleri halkla paylaşmak için gazete çıkardı. Uygulama Atölyesi isminde çıkardıkları gazetede haberlerin yanı sıra tarih, edebiyat ve kültür yazılarına yer verildiğini söyleyen Yazı İşleri Sorumlusu Özgün Devrim, gazetenin 1. sayısından 2bin baskı yaptıklarını ve ilk sayısını ücretsiz dağıttıklarını kaydetti. Üç ayda bir çıkaracakları gazetenin düşün, hayal et ve gerçekleştir anlayışı ile yayın hayatına başladığını belirten Devrim, gazetenin ilçede bir ilk olduğunu vurguladı.

Gazetenin bölgede bir ilk olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak"ta herkesi gazeteyi okumaya davet etti. Toprak, ""Eğitim adına yapılan bu çalışmada gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan faaliyetlerin yanında eğitici, öğretici bilgilere de yer verilmiştir. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin büyük becerisi ve fedakarlıkları ile hazırladıkları Uygulama Atölyesi gazetesi veliler ve öğrenciler tarafından büyük bir beğeni topladı. Öğrencilerimizin eğitim alanlarında olduğu kadar sosyal alanlarda da başarılı olmaları sevindiricidir. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim"" dedi.

Üç ayda bir çıkacak olan gazetenin İmtiyaz Sahibi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak olurken, Genel Yayın Yönetmeni Kaan İnaltekin, Yazı İşleri Sorumlusu Özgün Devrim, Grafik-Tasarım Tayfun Öztürk, Yayın Kurulu Üyeleri ise Zafer Sarı, Mustafa Çevik ve Mehtap Şafak Atilla"dan oluşmaktadır.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.