Uyarlılara Uyulmayınca Düğün Kana Bulandı

Uyarlılara Uyulmayınca Düğün Kana Bulandı

Çubuk'ta komşusunun düğününde tüfekle havaya ateş etmeye çalışan bir kişi hayatını kaybetti.

Olay dün gece Çubuk’un Oyumiğde Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, komşusu olan Cemal Delimehmetoğlu’nun düğün merasimine katılan 55 yaşındaki Ramazan Karataşoğlu, düğün devam ederken ruhsatlı tüfeğiyle havaya ateş etmek isterken, tüfek ateş aldı.

Kafasından ağır yaralanan Karataşoğlu, 112 Acil Servis ekiplerince Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetti.  Cumhuriyet Savcısının ve jandarma olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından Karataşoğlu’nun cenazesi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Jandarman olay ile ilgi soruşturması devam ediyor.

Yetkililer, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin’in 2 gün önce birim müdürleri ve muhtarlarla bir toplantı yaparak herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için düğünlerde tabanca ve tüfek ile havaya ateş edilmemesi konusunda uyardığını vurguladılar. Yetkililer, mahalle muhtarının mahallelerindeki düğün sahiplerini uyarması veya güvenlik güçlerine ihbar etmeleri istenilen uyarıdan 2 gün sonra mahalle muhtarının kız kardeşinin düğününde böyle bir olayın vuku bulmasının manidar olduğunu dile getirdiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum