Ürün Yetiştirip Stres Atmak İçin Hafta Sonu Bahçem Kooperatifi Sizi Bekliyor

Ürün Yetiştirip Stres Atmak İçin Hafta Sonu Bahçem Kooperatifi Sizi Bekliyor

Başkent Ankaralıların artık kendi ürününü kendisi yetiştirebileceği, iş ve şehir stresini atabileceği profesyonel düşünülerek tasarlanan Hafta Sonu Bahçem Yapı Kooperatifi var. Kendi ürünlerini yetiştirecek Başkentliler, artık doğayla baş başa günler geçi

Başkent Ankaralıların artık kendi ürününü kendisi yetiştirebileceği, iş ve şehir stresini atabileceği profesyonel düşünülerek tasarlanan Hafta Sonu Bahçem Yapı Kooperatifi var. Kendi ürünlerini yetiştirecek Başkentliler, artık doğayla baş başa günler geçirebilecek.  

Tasarımı, dizaynı ve yönetim biçimiyle ilk günden vatandaşların ilgisini çekmeyi başaran Hafta Sonu Bahçem Yapı Kooperatifi, üyelerine şehir hayatının stresinden uzak, doğaya olan özlemlerini gidermek, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirmelerini sağlamak ve boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmelerine katkı vermeyi amaçlıyor. 

-Organik Ürün Yetiştirip Stres Atacaklar

Özellikle hafta sonu kendilerine bir uğraş alanı oluşturacak üyeler, ürünlerin büyümesini gün be gün takip ederken, ürettikleri ürünleri de başka bir el değmeden kendileri tarafından toplamanın mutluluğunu yaşayacaklar. 

Gerek hafta içi, gerekse hafta sonu toprakla ve yetiştirdikleri mahsullerle uğraşacak üyeler, organik ürünler üretmenin haz ve zevkine varacaklar.

İsteyen herkesin gerekli şartları yerine getirdiği taktirde üye olabileceğini kaydeden Hafta Sonu Bahçem Yapı Kooperatifi Yetkilisi, "Vatandaşlarımız, Hafta Sonu Bahçem Kooperatifi vasıtasıyla günlük yoğun uğraştan, stresten, kalabalıklardan, beton yığınlarından uzaklaşıp stres atma, toprakla haşir neşir olma, sebze meyve ekme, kendi yetiştirdiği ürünleri yeme, nezih, güzel ve sakin bir ortamda piknik yapma, dinlenme, doğaya ve huzura olan hasretlerini giderebilecek. En önemlisi de şehir hayatında unutulan yardımlaşma, komşuluk gibi bazı alışkanlıkları yeniden kazanabilecekler” dedi.  

Akkaya, toprakla uğraşmayı sevenlerin, karlı yatırım yapmak isteyenlerin, şehrin stresinden uzak organik ürünler yetiştirmek ve keyifle mangal yapmak isteyenlerin 0532 578 20 82 numaralı telefonu aramalarını istedi. 

Detaylı Bilgi İçin: 0532 578 20 82

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.