Üniversite Ögrencilerinden Tiyatro

Üniversite Ögrencilerinden Tiyatro

Gazi Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, ilk tiyatro gösterileri için Çubuk'ta sahne aldılar.

Gazi Üniversitesi Çubuk Yerleşkesinde bulunan Gazi Meslek Yüksek Okulu Muhasebe ve Radyo -Televizyon bölümü öğrencileri, Çubuk Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda 'Adı: Aşk' isimli oyunu sahneledi.

  Oyunu Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Başkan Yardımcıları Hacı Çelebi, Mehmet Kuzal, Eğitim ve Kültür Müdürü Aysel Neşeli, Yazı İşleri Müdürü Hikmet Metin, öğretim görevlileri, vatandaşlar ve öğrenciler izledi. 


  Mehmet Yılmaz'ın yazdığı ve 13 kişinin rol aldığı oyunun, genel sanat yönetmenliğini Doç. Dr. Gıyasettin Aytaş ve akademik danışmanlığını da Merve Gençyürek Erdoğan yaptı. Öğrencilerin ustalara taş çıkartırcısına oynadıkları oyundan öncesi, tiyatro serüvenlerini ve yaşadıklarını slayt eşliğinde izleyicilerle paylaştılar.

  2 perdelik 'Adı: Aşk' adlı oyunda ilk aşk il başlayan, gerçek aşk ile biten hikaye de insan kendini ve çevresinde yaşananları buluyor. Öğrencilerin çok iyi hazırlandıkları gözlerden kaçmazken, ilk sahne deneyimi sonrası Çubuk Belediyesi Sergi Salonunda öğrencilere Başkan Özden tarafından bir de kokteyl verildi ve ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.