Üniversite öğrencileri Çubuk’u gezdi

Üniversite öğrencileri Çubuk’u gezdi

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve öğretim görevlileri, Çubuk'u gezdi.

Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ile AYBÜ işbirliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri rehberler eşliğinde geldikleri ilçedeki tarihi ve doğal mekanlar ile şehir müzesini ziyaret etti.

Öğretim görevlileri ve öğrenciler, Çubuk’un doğal güzelliklerinden Karagöl ve Hacılar Şelalesi başta olmak üzere ilçeyi çok beğendiklerini söyledi.

Üniversitenin Biyomedikal ve Optisyenlik Bölüm Başkanı Levent Gönültaş, yaptığı açıklamada, öğrencilerinin eğitim gördüğü şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini, değerlerini öğretmek için geziyi düzenlediklerini söyledi.

Çubuk’ta gezdikleri yerlerin çok güzel olduğunu dile getiren Gönültaş, "Çubuk el değmemiş doğal güzelliğiyle göz kamaştırıyor. Bu gezi hem yeni yerler görüp öğrenmemizi hem de yoğun geçen eğitim ve öğretim arasında güzel bir nefes almamızı sağladı. Özellikle müze ile Ankara Savaşı'nı anlatan panoramayı çok beğendik. Herkesin görmesini istiyoruz. İnşallah bu geziyi biz tüm öğrencilerimize yönelik yapacağız. Öğrencilerimiz için güzel bir gezi oldu." dedi.

29186897_1574076615993908_3439635584561885814_n-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.