Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali iptal edildi

Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali iptal edildi

Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali iptal edildi

 

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ülke genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle 10 ve 13 Eylül tarihlerinde 11'incisi yapılması planlanan 'Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'nin iptal edildiği bildirdi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde meydana gelen terör eylemleri neticesinde üzüntü verici olaylar yaşandığını kaydetti.

Olaylar nedeniyle 10 ve 13 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 11. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'nin iptal edildiğini belirten Başkan Acehan, "Ülkemizde yaşanan elim acılar herkes gibi bizleri de üzmektedir" dedi.

İlçe merkezinde kurulan stantların kurulmayacağını ve sahne programlarının yapılmayacağını vurgulayan Başkan Acehan, sadece daha önceden programlanan sportif etkinliklerin yapılacağını kaydetti.

Başkan Acehan, ayrıca festival etkinliklerinin iptal edilmesi nedeniyle Çubuk halkından ve turşucu esnafından anlayış beklediklerini kaydederek terör saldırında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

Kaynak:http://www.radikal.com.tr/ankara_haber/uluslararasi_cubuk_tursu_ve_kultur_festivali_iptal_edildi-1420524

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum