Uluslararası Çubuk Turşu Ve Kültür Festivali

Uluslararası Çubuk Turşu Ve Kültür Festivali

Çubuk ilçesinde bu yıl 13.'sü düzenlenecek "Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali" kapsamında turşucu esnafıyla değerlendirme toplantısı yapıldı.

Çubuk ilçesinde bu yıl 13.'sü düzenlenecek "Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali" kapsamında turşucu esnafıyla değerlendirme toplantısı yapıldı.

Çubuk Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, festivalinin her yıl olduğu gibi bu yılda Eylül ayında gerçekleştirileceğini söyledi.

Festivalin amacının ilçe ekonomisine katkı sağlamak olduğunu anlatan Başkan Acehan, festival için hazırlıkların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti. 

Tüm turşucu esnafını festival alanında kuracakları stantlarda görmek istediklerini vurgulayan Acehan, şunları kaydetti:

"Gerçekten de festival bizden önceki Belediye Başkanlarımızdan Adem Tuğluca’nın ilçemize armağan ettiği çok güzel bir projedir. Kendisine bu konuda çok teşekkür ediyorum. İlçemizin tanıtımının yapılması yanında festivalde ilçeye çok büyük miktarda sıcak para girişi oluyor. Sadece festival süresince değil bir yıl süren bir ekonomik getirisiyle tüm ilçe halkına yönelik ekonomik döngü meydana getiriyor. Biz bunun için festivali eğlence gibi görmüyoruz. Festivaldeki amaç eğlence değil, amacımız vatandaşımızın emeğini ekonomiye kazandırmaktır."

Geçtiğimiz yıl yapılan ve hizmete giren festival alanının genişletilerek büyütüldüğünü aktaran Acehan, trafik akışının da sorunsuz olması için festival alanından Aşağı Çavundur Mahallesine doğru tek yön olarak vereceklerini kaydetti.

Çubuk Turşucular ve Yaş Sebze, Meyve Üretim Kooperatifi Başkanı Hasan Işık ise, turşusu esnafı olarak festival alanında fire vermeden tüm üreticilerin yer alacağını söyledi.

Festivalin turşu satışlarına büyük katkısı olduğunun altını çizen Işık, düzenlenecek festival dolayısıyla Başkan Acehan'a ve ekibine teşekkür ederek, kooperatif olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini sözlerine ekledi. 

???? ANKARA / ÇUBUK ????

????Doğal Ev Yapımı Ankara Çubuk Turşusu????

Bizim Köy Sepeti’nden ????Probiyotik organik ev yapımı geleneksel lezzet

Bizim Köy Sepeti’nden Bizim Çubuk Turşuları ????#salatalık #lahana

 

Çubuk Turşusu, Bizim Köy Sepeti’nden alınır. Bizim Köy Sepeti, Bizim Çubuk Turşuları, Bizim Köy Tarhanası, Bizim Köy Sucukları, Meşhur Bizim Çubuk Yöresel Ürünlerini üreterek Türkiye’nin her yerine kargoyla satışa sunmaktadır. Bizim Köy Sepeti’ndeki tüm ürünler bizim köyde üretilen ve doğal, organik ev yapımı ürünlerdir. 

????Sarımsak, Defne yaprağı ve dereotu turşuya mükemmel tadı veren iksir???? Kendi tarlamızda geleneksel yönetemlerle ektiğimiz ürünleri siz değerli tüketicilere sunuyoruz♥️

 

❤️Çubuk turşusu Bizim Köy Sepeti’nden alınır❤️

Tarladan sofranıza Bizim Çubuk Turşuları????

????Türkiyenin her yerine kargo????

❌KAPIDA ÖDEME YOKTUR

 

Yağmur YİĞİNER

WhatsApp/BİP/SMS: 0 (552) 808 35 37 yada ????DM üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sağlıklı, Ev Yapımı Organik Yöresel Ürünlerimizden Siparişlerinizi Bekleriz

 @bizimkoysepeti @bizimcubuktursulari @bizimkoysucuklari

#BizimKöySepeti #BizimÇubukTurşuları #BizimKöySucukları #turşu #istanbul #bodrum #gastronomi  #instafood #healthyfood #foodvideo  #türkiye #zeytinyağlı #gastronomi #yemektarifleri #izmir #manisa

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum