Ufka Yolculuk Ödül Töreni’ne Davet

Ufka Yolculuk Ödül Töreni’ne Davet

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları “İdeal İnsan Son Peygamber’in (sas) Hayatı yarışmasında dereceye girenlere ödülleri özel programla takdim edilecek.

Çubuk Kültür Komisyonu ve Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Son Peygamber Platformu’nun birlikte gerçekleştirdiği “Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları - 3” kapsamında yapılan “İdeal İnsan Son Peygamber’in (sas) Hayatı” konulu bilgi yarışmasında dereceye girenlerin Çubuk’tan katılanlara özel olarak verilecek ödüller için ödül töreni düzenlenecek.

Çubuk Kültür Komisyonu organizesiyle 12.05.2015 Salı günü 20.00 'de Kuzey Yıldızı Düğün Salonunda düzenlenecek program ile Çubuk’tan katılarak dereceye girenlere ödülleri takdim edilecek. Tüm ilçe halkının davet edildiği Ufka Yolculuk Ödül Töreni’nde, çeşitli hediyeler sahiplerine ulaştırılacak.

Çubuk Kültür Komisyonu Başkanı Şükrü Acıelma, “Ülke genelinde ve online olarak tüm dünyada aynı anda yapılan en büyük sivil organizasyon konumundaki yarışmaya, Çubuk genelinde bin 600'e yakın yarışmacı müracaat etti. Ayrıca yarışmanın ilçemizdeki organizasyonuna birçok STK ve işadamı da destek verdi. Ankara birincisinin de Çubuk’tan çıktığı yarışmada dereceye giren A, B, C kategorisi birincilerine, ikincilerine, üçüncülerine ve dereceye giren ilk 20 kişiye çok çeşitli ödüller vereceğiz. Bu önemli günde, yarışmacılarımıza destek olmak ve ilçemizdeki diğer insanlara da örnek teşkil etmesi için tüm ilçe halkımızla bir arada olmak isteriz" diye konuşarak, tüm ilçe halkını ödül törenine davet etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.