Ücretsiz Umre kura çekilişi yapıldı

Ücretsiz Umre kura çekilişi yapıldı

Çubuk’ta özel bir firma tarafından kadınlara yönelik Umre için kura çekilişi yapıldı.

Çubuk’ta faaliyette bulunan ve Hac-Umre programları düzenleyen sahibi de kadın olan özel bir firma tarafından, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçede kadınlara yönelik çekilişle umre ve yurt içi turları hediye edildi.

2img_6854.jpg

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde yapılan çekilişi, çekilişe katılanların huzurunda Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan yaptı. Çekilişte 2 kişi Umre’ye gönderilirken, 10 kişi de Türkiye’nin çeşitli bölgelerine düzenlenen turlara katılmaya hak kazandı. Ayrıca çekilişe katılanlardan 20 kişiye de çeşitli teselli hediyeleri verildi.

2img_6895.jpg

Çekilişten önce yaptığı konuşmada Umre ve yurt içi gezilerine özellikle gitme imkanı olmayanlara yönelik düzenlenen bu tür etkinliklerin önemine değinen Başkan Acehan, ’’Firma yönetici Fatma Ergün hanım tarafından organize edilen bu projeyi çok önemsiyorum. Yapılan bu organizasyon sonucunda çekilen kurada 2 kadın kardeşimiz Umre'ye, 10 kardeşimiz de Türkiye’nin çeşitli yerlerine düzenlenen turlara gidecekler. Ben buradan hepsine hayırlı yolculuklar diliyorum’’ diye konuştu.

2img_6898.jpg

İlçe halkına hizmet için bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyleyen turizm şirketi yetkilisi Fatma Ergün ise, ’’Gönül ister ki daha çok kişiyi Umre’ye gönderilim. Ama her yıl imkanlarımız ölçüsünde bu sayıyı artırarak göndermek istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız’’ dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum